RX 6500 XT WattMan hatası

EnesTkt

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rx 6500 xt
İşlemci
I3 10105f
Arkadaşlar ben VGA monitör kullanıyorum ve oyuna girdiğimde ekranım gidiyor ve kasa fanları aşırı hızlanıyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim TV ile deneyince böyle sorun yaşamadım HDMI to VGA kullanıyorum yeni HDMI monitör alacak durumum yok maalesef.
AMD driver sürümü 22.8.1

Hocam eski sürüme nasılsın geçiş yapacağım bu konuda bilgisizim kusura bakmayın.

Hocam eski sürüme nasılsın geçiş yapacağım bu konuda bilgisizim kusura bakmayın.

Öncelikle DDU ile sürücünüzü silin.

Ardından.
Buradan işletim sisteminizi seçiniz.
Ve.
AMD software: Adrenalin Edition.
Revision number.
Adrenalin 22.5.1 recommended (WHQL)
Bunu indirip kurun.

Teşekkür ederim hocam kurup deneyeceğim inşallah düzelir düzelmezse haber vereceğim.

Hocam sanırım monitör kaynaklı sorun düzelmiyor sorun illaki bir monitör almam gerekiyor.

Son düzenleme:
Hocam HDMI bir TV ile bağladığımda hiçbir sorun almıyorum ama HDMI to VGA ile monitöre bağladığımda bu hatayı alıyorum.

Monitör almaktan başka şans kalmıyor işde filanda çalışmıyorum mecbur bekleyeceğim.

Hocam sorunun nedeni VGA kablosu olabilir mi değiştirince sorun ortadan kalktı eski VGA kullaniyordum.

Son düzenleme:

Bilmiyorum hocam ben bayağıdır VGA kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım RX 6400 ile.

VGA değiştirince normal çalışmaya başladı garip bir olay VGA biraz eskiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…