Elimde XFX 6500XT kartı var ve NVIDIA tarafına geçmek istiyorum. Arkadaşıma 3500TL'ye satacağım. Bu fiyatlarda alınabilecek güçlü bir kart önerirseniz sevinirim. İkinci el çok iyi olur ama düşünmüyorum. Uğraşmak istemiyorum. 4K civarına rahat çıkarım. Ve başka bir sorum daha var, digital vibrance renk seviyesi karttan karta değişir mi? Bütün kartlarda aynı mıdır? Benim için renk kontrastı çok ama çok önemli. İyi sosyaller.
Değecek bir şey arıyorsanız bütçenizi bir tık arttırarak Sahibinden üzerinden RTX 3060'ları kovalayın. RTX 2060'ın da pek bir esprisi yok. RTX 3050 zaten alınacak bir kart değil.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Asus GeForce GTX 1660 Super Dual O6G Evo 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Elimde XFX 6500XT kartı var ve NVIDIA tarafına geçmek istiyorum. Arkadaşıma 3500TL'ye satacağım. Bu fiyatlarda alınabilecek güçlü bir kart önerirseniz sevinirim. İkinci el çok iyi olur ama düşünmüyorum. Uğraşmak istemiyorum. 4K civarına rahat çıkarım. Ve başka bir sorum daha var, digital vibrance renk seviyesi karttan karta değişir mi? Bütün kartlarda aynı mıdır? Benim için renk kontrastı çok ama çok önemli. İyi sosyaller.