Keahi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #1 RX 6500 XT ekran kartımda Ray Tracing nasıl açarım?
Çözüm Metin Eren Türkmen 20 Eylül 2022 Ray Tracing destekleyen bir oyunun grafik ayarlarında Ray Tracing veya Işın İzleme olarak yazar hocam.
Ray Tracing destekleyen bir oyunun grafik ayarlarında Ray Tracing veya Işın İzleme olarak yazar hocam.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 20 Eylül 2022 #2 Hangi oyunda açıyorsunuz bilmiyorum ama açsanız bile ciddi performans kaybı olacaktır. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.810 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 20 Eylül 2022 #3 Ray Tracing destekleyen bir oyunun grafik ayarlarında Ray Tracing veya Işın İzleme olarak yazar hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
Ray Tracing destekleyen bir oyunun grafik ayarlarında Ray Tracing veya Işın İzleme olarak yazar hocam.
KS KS Keahi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #4 Metin Eren Türkmen dedi: Ray Tracing destekleyen bir oyunun grafik ayarlarında Ray Tracing veya ışın izleme olarak yazar hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kendi yazılımından sanmıştım. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Ray Tracing destekleyen bir oyunun grafik ayarlarında Ray Tracing veya ışın izleme olarak yazar hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kendi yazılımından sanmıştım.
JohnnySilverhand77 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 452 Çözümler 3 20 Eylül 2022 #5 Silinen üye dedi: Hangi oyunda açıyorsunuz bilmiyorum ama açsanız bile ciddi performans kaybı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Neden? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hangi oyunda açıyorsunuz bilmiyorum ama açsanız bile ciddi performans kaybı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Neden?
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 20 Eylül 2022 #6 JohnnySilverhand77 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Hocam Ray Tracing güçlü kartlarda bile ciddi FPS kayıplarına yol açabiliyor. 6500XT ise giriş seviyesi bir kart olduğundan bu konuda biraz zayıf kalacaktır. Artı 0 Eksi
JohnnySilverhand77 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Hocam Ray Tracing güçlü kartlarda bile ciddi FPS kayıplarına yol açabiliyor. 6500XT ise giriş seviyesi bir kart olduğundan bu konuda biraz zayıf kalacaktır.