İşlemcinin ekran kartı belleğine tamamen erişmesini sağlıyor ve 4.0 gerekmiyor. Örneğin AMD üzerinden örnek veriyorum S2H 3.0 ama SAM desteği var. SAM ile ReSize BAR aynı mantıkta diye biliyorum.
İşlemcinin ekran kartı belleğine tamamen erişmesini sağlıyor ve 4.0 gerekmiyor. Örneğin AMD üzerinden örnek veriyorum S2H 3.0 ama sam desteği var. Sam ile ReSize BAR aynı mantıkta diye biliyorum.
İşlemcinin ekran kartı belleğine tamamen erişmesini sağlıyor ve 4.0 gerekmiyor. Örneğin AMD üzerinden örnek veriyorum S2H 3.0 ama SAM desteği var. SAM ile ReSize BAR aynı mantıkta diye biliyorum.
Özellik için en az Zen 2 mimarili bir işlemci gerek diye biliyorum. Sizin işlemciniz Zen+. @Quadrom08 sanırım Intel işlemciler ile çalışıyor ama konuya hakim değilim.
Özellik için en az Zen 2 mimarili bir işlemci gerek diye biliyorum. Sizin işlemciniz Zen+. @Quadrom08 sanırım Intel işlemciler ile çalışıyor ama konuya hakim değilim.
AMD isimlendirmeleri farklı yapıyor. Senin işlemcin 3000 serisi ancak Zen+ yani bir önceki nesilin mimarisine sahip. Desteklemiyor diye biliyorum ama konu açmanı tavsiye ederim.