Eros06 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 RX 6500XT ekran kartım var ve nedense 14W gibi bir değer tüketiyor, bunların oyunlara etkisi de var diye bilmekteyim, ayrıca ekran kartının MS değerleri 30ms falan, yakın zamanda macun yenilemiştim, bunla alakalı bir problem olabilir mi?
RX 6500XT ekran kartım var ve nedense 14W gibi bir değer tüketiyor, bunların oyunlara etkisi de var diye bilmekteyim, ayrıca ekran kartının MS değerleri 30ms falan, yakın zamanda macun yenilemiştim, bunla alakalı bir problem olabilir mi?
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 9 Eylül 2024 #2 Hangi oyunda yasiyorsunuz MSI Afterburner ile test yapıp SS atabilir misiniz?
Eros06 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #3 Emre20 dedi: Hangi oyunda yasiyorsunuz MSI Afterburner ile test yapıp SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Valorant, lol falan onlarda yiyorum fakat arkada düşünebileceğiniz her program çalışıyor, valorantta fps drop yememe neden oluyor. Emre20 dedi: Hangi oyunda yasiyorsunuz MSI Afterburner ile test yapıp SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... ne testi yapacağım? Son düzenleme: 9 Eylül 2024
Emre20 dedi: Hangi oyunda yasiyorsunuz MSI Afterburner ile test yapıp SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Valorant, lol falan onlarda yiyorum fakat arkada düşünebileceğiniz her program çalışıyor, valorantta fps drop yememe neden oluyor. Emre20 dedi: Hangi oyunda yasiyorsunuz MSI Afterburner ile test yapıp SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... ne testi yapacağım?