Arda sefa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #11 muhammetsc dedi: 5 3600 ve MSI A320 ile kullanıyorum şimdilik iyi gidiyor. Sadece Windows 10 da driver sorunu yaşıyordum ha bire oyunlar çöküyordu. Windows 11'e geçince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Mesele o değil anakart meselesi PCI 3.0 olduğu için tam güçte çalışmıyor KadirGN dedi: Anakartının PCI Express sürümü 3 olduğu için elindeki RX 570'ten daha kötü performans verecek 6500 XT. Genişletmek için tıkla... O zaman bir daha ki yıla bakacağız sağ olun
muhammetsc dedi: 5 3600 ve MSI A320 ile kullanıyorum şimdilik iyi gidiyor. Sadece Windows 10 da driver sorunu yaşıyordum ha bire oyunlar çöküyordu. Windows 11'e geçince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Mesele o değil anakart meselesi PCI 3.0 olduğu için tam güçte çalışmıyor KadirGN dedi: Anakartının PCI Express sürümü 3 olduğu için elindeki RX 570'ten daha kötü performans verecek 6500 XT. Genişletmek için tıkla... O zaman bir daha ki yıla bakacağız sağ olun
muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 10 Aralık 2024 #12 Arda sefa dedi: Mesele o değil anakart meselesi PCI 3.0 olduğu için tam güçte çalışmıyor. O zaman bir daha ki yıla bakacağız sağ olun. Genişletmek için tıkla... Tamam işte benim de demek istediğim o anakartım MSI A320 PCI 3.0 veri yoluna sahip internette çok fazla gömene denk geldim ama şu an kendi sistemimde az çok tatminkar bir performans veriyor.
Arda sefa dedi: Mesele o değil anakart meselesi PCI 3.0 olduğu için tam güçte çalışmıyor. O zaman bir daha ki yıla bakacağız sağ olun. Genişletmek için tıkla... Tamam işte benim de demek istediğim o anakartım MSI A320 PCI 3.0 veri yoluna sahip internette çok fazla gömene denk geldim ama şu an kendi sistemimde az çok tatminkar bir performans veriyor.