S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #21 Newasky dedi: Bugün olacak Gaming Gecesi belki düzgün ürün çıkarır. Arkadaşın da dediği gibi 6500 XT düşerse alınabilir. Genişletmek için tıkla... Beklemedim aldım, 3800'e hayırlı olsun umarım sapa sağlam gelir. Sapphire markası aldım.
Newasky dedi: Bugün olacak Gaming Gecesi belki düzgün ürün çıkarır. Arkadaşın da dediği gibi 6500 XT düşerse alınabilir. Genişletmek için tıkla... Beklemedim aldım, 3800'e hayırlı olsun umarım sapa sağlam gelir. Sapphire markası aldım.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #22 Slenders dedi: Beklemedim aldım, 3800'e hayırlı olsun umarım sapa sağlam gelir. Sapphire markası aldım. Genişletmek için tıkla... Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Tebilon 80 TL daha ucuza satıyormuş aynı modeli, isterseniz iptal edip ona da bakabilirsiniz.
Slenders dedi: Beklemedim aldım, 3800'e hayırlı olsun umarım sapa sağlam gelir. Sapphire markası aldım. Genişletmek için tıkla... Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Tebilon 80 TL daha ucuza satıyormuş aynı modeli, isterseniz iptal edip ona da bakabilirsiniz.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #23 Newasky dedi: Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Tebilon 80 TL daha ucuza satıyormuş aynı modeli, isterseniz iptal edip ona da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 80 liranın hesabını yapacak değilim ya yapacak bir şey yok olsun , çok kazık yemedim ya 3800 de iyi bir fiyat 0 kart, F/P. Çok teşekkür ederim çok sağ olunnn iyi ki varsınız
Newasky dedi: Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Tebilon 80 TL daha ucuza satıyormuş aynı modeli, isterseniz iptal edip ona da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 80 liranın hesabını yapacak değilim ya yapacak bir şey yok olsun , çok kazık yemedim ya 3800 de iyi bir fiyat 0 kart, F/P. Çok teşekkür ederim çok sağ olunnn iyi ki varsınız