fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.804 Çözümler 11 18 Mart 2022 #21 mrcircusshot dedi: PowerColor AMD Radeon RX 6500XT ITX Gaming Graphics Card with 4GB GDDR6 Memory PowerColor AMD Radeon RX 6500XT ITX Gaming Graphics Card with 4GB GDDR6 Memory: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae Kart vergiler dahil 3623 TL gözükmekte. Bu ürünü Türkiyeye sipariş edebiliyor muyuz? Bilen varsa garantisi var mı? Fiyat yükselmeden acil dönüşlerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ürünlerde garanti olmuyor maalesef.
mrcircusshot dedi: PowerColor AMD Radeon RX 6500XT ITX Gaming Graphics Card with 4GB GDDR6 Memory PowerColor AMD Radeon RX 6500XT ITX Gaming Graphics Card with 4GB GDDR6 Memory: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae Kart vergiler dahil 3623 TL gözükmekte. Bu ürünü Türkiyeye sipariş edebiliyor muyuz? Bilen varsa garantisi var mı? Fiyat yükselmeden acil dönüşlerinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ürünlerde garanti olmuyor maalesef.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 18 Mart 2022 #22 mrth87 dedi: @Elandeer link var mıydı? Hangi model? Genişletmek için tıkla... Maalesef adamları uyandırdım galiba. Fiyatı 4100 TL'ye çektiler.
mrth87 dedi: @Elandeer link var mıydı? Hangi model? Genişletmek için tıkla... Maalesef adamları uyandırdım galiba. Fiyatı 4100 TL'ye çektiler.