Can1w Femtopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 RX 6500 XT ekran kartı. R5 2600 işlemci. 8 GB RAM GTA 5'de kaç FPS alır?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 31 Temmuz 2022 #2 Can1w dedi: RX 6500 XT ekran kartı. R5 2600 işlemci. 8 GB RAM GTA 5'te kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... Önerim 8 GB RAM daha takmanız Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer Dual yaparsanız ve normal ayarlarda oynarsanız 75 80 civarında
Can1w dedi: RX 6500 XT ekran kartı. R5 2600 işlemci. 8 GB RAM GTA 5'te kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... Önerim 8 GB RAM daha takmanız Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer Dual yaparsanız ve normal ayarlarda oynarsanız 75 80 civarında
Yavuzthegreat Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 624 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2022 #3 Promos dedi: Önerim 8 GB RAM daha takmanız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer Dual yaparsanız ve normal ayarlarda oynarsanız 75 80 civarında. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.nesil işlemci, 8 GB RAM ve GTX 1050 ile en yüksek ayarlarda 60-70 FPS oynuyorum. Arkadaşın sistemi çok daha güçlü, sanıyorum işlemci PCI-e 4.0 desteklemiyor oradan ufak bir kayıp olacaktır ama yine de 70-80 FPS alır en yüksek ayarlarda.
Promos dedi: Önerim 8 GB RAM daha takmanız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer Dual yaparsanız ve normal ayarlarda oynarsanız 75 80 civarında. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.nesil işlemci, 8 GB RAM ve GTX 1050 ile en yüksek ayarlarda 60-70 FPS oynuyorum. Arkadaşın sistemi çok daha güçlü, sanıyorum işlemci PCI-e 4.0 desteklemiyor oradan ufak bir kayıp olacaktır ama yine de 70-80 FPS alır en yüksek ayarlarda.