RX 6500XT sistem toplama

Bütçe
12.000

tatara

Hectopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 5600.
XPG Gammix D30 16 GB RAM 3200 MHz.
MSI Radeon RX 6500XT 4 GB 64 Bit.
Gametech GTP-700 V2 700W PSU 80 Plus Bronze.
ASUS TUF Gaming A520M-Plus DDR4 am4.
Bütçem maksimum 12K olabilir bu parçaları da aydan aya almam gerekiyor.
Tek seferde alamam uygun fiyata daha iyi parça bulabilirseniz bana önerebilirsiniz.
Oyunu akıcı oynatsın yeter FPS takıntım yoktur SSD sonra alacağım HDD var şu an para harcamak istemiyorum fazla.
Ryzen 5 stok sogutucu kullanacagım.

12K bütçede 6600 sistem var hocam :
Taksitle alabilirsiniz, daha mantıklı olur.

Mantıklı olabilir ama R5 5500 işlemci performanssız diyorlar kötü diyorlar yani oyunlarda FPS düşüşü olur mu oyunun akıcılıgı azalmasın başka bir şey istemiyorum kendim işe girdigim zaman parça upgrade kesinlikle yapacagım.

Bu hazır sistemdeki anakart ve işlemci aklıma takıldı hem anakart eski biraz ve işlemci 5000 serisi anakart A320 serisi R5 5000 serisine destek veriyor olabilir ama işlemciyi tam verimde kullanabilir miyim?

5500 6600 kombinasyonu 5600 6500 XT kombinasyonundan çok daha iyidir.
5500 performansı kötü değildir, fiyatına değmeyecek performansı olduğu için önerilmiyor fakat hazır sistemlerde alınmasında bir sakınca yok.
İçinize sinmedi ise buyrun bakın canlı oyun testlerine :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
YouTube da birçok test videosu bulunuyor,inceleyin.

Bu hazır sistemdeki anakart ve işlemci aklıma takıldı hem anakart eski biraz ve işlemci 5000 serisi anakart A320 serisi R5 5000 serisine destek veriyor olabilir ama işlemciyi tam verimde kullanabilir miyim?
Tam verim alırsınız,isterseniz sonradan B450 chipsete geçebilirsiniz.

İçime sindi zaten dedigim gibi parça yükseltmesi yapacagım ailemle konuşmam gerekiyor muhtemelen almazlar ama bir şansımı deniyimçok borç var ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…