Çözüldü RX 6500XT sistemde ekran birden kararıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zorkov

Hectopat
Merhaba. Geçen hafta bilgisayarımı Update etmek için RX 6500 XT aldım ve sorunsuz kullandım. Bu hafta da işlemciyi Update etmek istedim ama Windows boot olurken ekran birden kararıyor. BIOS ekranında vs bu sorun yok veya eski ekran kartımı taktığım zaman da bir sorun olmuyor. Eski ekran kartımı takıp BIOS'umu güncelledim ama olmadı. Ana kartım B450-M Pro M.2 Max. Eski işlemcimi geri takıp denediğimde de aynı sorun oldu ama bu sabaha kadar o şekilde kullanıyordum.

Merhaba. Geçen hafta bilgisayarımı Update etmek için RX 6500 XT aldım ve sorunsuz kullandım. Bu hafta da işlemciyi Update etmek istedim ama Windows boot olurken ekran birden kararıyor. BIOS ekranında vs bu sorun yok veya eski ekran kartımı taktığım zaman da bir sorun olmuyor. Eski ekran kartımı takıp BIOS'umu güncelledim ama olmadı. Ana kartım B450-M Pro M.2 Max. Eski işlemcimi geri takıp denediğimde de aynı sorun oldu ama bu sabaha kadar o şekilde kullanıyordum.
Arkadaşlar sorunun çözümünü şu şekilde sağladım. Önce eski ekran kartımı takarak AnyDesk indirdim daha sonra yenisini takarak AnyDesk üzerinden oturum sağlayıp bilgisayarı güvenli modda başlattım. Sonrasında Radeon Adrenalin yazılımını kaldırdım sorun tamamen düzeldi. Yeniden başlatıp Adrenalin'i yükledim ve bir sorun şu anlık yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı