RX 6500XT sisteme yükseltme tavsiyesi

MkblGzl

Megapat
G.Skill 16 GB (8x2)
Ripjaws V siyah.
3200MHz CL16.
DDR4.

Gigabyte B450M.
S2H 3600MHz(OC)
DDR4 soket am4.
M.2

Corsair Carbide.
Serisi Spec-Delta
RGB 550W 80+ tem.

Sapphire Radeon.
RX 6500 XT.

AMD Ryzen 5
5600.

SanDisk 500GB.
Ultra NVMe M.2 SSD.

Sistemin için yükseltme tavsiyeleriniz neler ilk nereden başlamalıyım? Ben ilk olarak ekran kartını düşünüyorum fiyat performans ileriye dönük olarak RTX 4060 uygun mudur ilk olarak RX 6750 XT düşündüm ama güç kaynağı yetmez diye düşünüyorum. Farklı model ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam sistemin gayet dengeli bence ama ekran kartı biraz daha düşük kalmış bende rx6700xt var baya memnunum 5 saat the witcher full ayarlarda oynamıştım 68 derece görmüştü en yüksek tabi bunda sistemin hava akışında katkısı var ama rx6700xt genel olarak ısınmayan ve 2 k da baya baya iyi fps veren bir kart alacaksan bunu alabilirsin 600w yeterli oluyor 550 de yeterli olabilir araştırmanı öneririm he ekran kartı falan değiştirmeyeyim diyosan en mantıklısı sıvı soğutma almak anakartın biraz daha iyi olsa 2x16 ram geç diyecektim ama geçsende anakartından dolayı pek bişey fark etmez

Anladım teşekkür ederim güç kaynağı mı yükselse diye düşünüyorum RX 6750 XT biraz daha iyi galiba ASRock markasıda daha uygun nedense marka model önerin var mı güvenilir bir de hep AMD kullandım NVIDIA daha stabil galiba bir de RTX 4060 hakkında düşüncen nedir?

Son düzenleme:
Hocam 4060 ortalama bi kart, 6750xt çok daha iyi isterseniz ekran kartı karşılaştırmak isterseniz youtubede oyunlarda fps karşılaştırmaları var oralara bakabilirsiniz

Öncelikle AM5 DDR5 yapıp güç kaynağını yenileyin sonra ekran kartını halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…