M Mahirakdemir Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #21 KorkusuzViking dedi: Merak ettim niye oyunları Very Low da oynama aşkın var? Genişletmek için tıkla... FPS'e fazla önem veriyorum bir de YouTube'da profesyonel oyuncular da böyle kullaniyor diye
KorkusuzViking dedi: Merak ettim niye oyunları Very Low da oynama aşkın var? Genişletmek için tıkla... FPS'e fazla önem veriyorum bir de YouTube'da profesyonel oyuncular da böyle kullaniyor diye
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #22 Mahirakdemir dedi: Intel i3 10100f iş görür ama demi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mahirakdemir dedi: Intel i3 10100f iş görür ama demi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mahirakdemir Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #23 Hocam buraya PC'nin tüm özellikleri atsam bir değerlendirme de bulunsaniz onun için ayrı bir konumu açmam gerek
Hocam buraya PC'nin tüm özellikleri atsam bir değerlendirme de bulunsaniz onun için ayrı bir konumu açmam gerek