SwagnOhio Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Ekran kartı alacağım da 400W PSU kullanıyorum işlemcimde i5 3450. sizce hangi ekran kartını almalıyım? LoL ve CS oynuyorum.
Ekran kartı alacağım da 400W PSU kullanıyorum işlemcimde i5 3450. sizce hangi ekran kartını almalıyım? LoL ve CS oynuyorum.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.071 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 Min 6600 al ilerde de kullanırsın.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.176 Makaleler 3 Çözümler 21 7 Temmuz 2025 #3 SwagnOhio dedi: Ekran kartı alacağım da 400W PSU kullanıyorum işlemcimde i5 3450. sizce hangi ekran kartını almalıyım? LoL ve CS oynuyorum. Genişletmek için tıkla... İki kartta darboğaz yapar gibi pek önermem doğrusu daha düşük kartlar bak derim.
SwagnOhio dedi: Ekran kartı alacağım da 400W PSU kullanıyorum işlemcimde i5 3450. sizce hangi ekran kartını almalıyım? LoL ve CS oynuyorum. Genişletmek için tıkla... İki kartta darboğaz yapar gibi pek önermem doğrusu daha düşük kartlar bak derim.
SwagnOhio Picopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #4 shwif dedi: Min 6600 al ileride de kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Param yok maalesef ikisinin arasından hangisi sizce? Mantar09 dedi: İki kartta darboğaz yapar gibi pek önermem doğrusu daha düşük kartlar bak derim. Genişletmek için tıkla... Bu kartların altıda sorunlu olmaya başlıyor işlemciyi değiştireceğim. Power Supply yeterli olur mu?
shwif dedi: Min 6600 al ileride de kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Param yok maalesef ikisinin arasından hangisi sizce? Mantar09 dedi: İki kartta darboğaz yapar gibi pek önermem doğrusu daha düşük kartlar bak derim. Genişletmek için tıkla... Bu kartların altıda sorunlu olmaya başlıyor işlemciyi değiştireceğim. Power Supply yeterli olur mu?