RX 6500XT'de WattMan hatası alır mıyım?

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir şey soracağım 6500XT sipariş ettim de bu WattMan hatalarını daha yeni fark ettim. Bu başıma gelir mi ne oluyor? WattMan çözümü var mı ki? Korktum şahsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçarı yok. Kullanımınıza bağlı olarak değişir fakat çözümü kolay diye biliyorum

Param boşa gitmez değil mi 3700 lira verdim eğer o hatayı alırsam kart kullanılmaz hale gelmez değil mi oyun oynatır hala?

in
6000 serisinde baya azaldı o sorun. Korkmanıza gerek yok.
inşallah ya korkuyorum 3700 lira para verdim çok zor topladım aldım kartım kullanılmaz oyun oynatmaz hale gelirse çok yıkılırım bidaha alamam

OC yapmayın yeter ben yaptım kafama aldım Watmann'ı 😂 onun dışında görmedim hiç.

Bende var aynı karttan eskiden alıyordum şu an hiç almıyorum belki güncellemelerden sonra düzelmiştir ama oyun oynamana engel bir hata değil bende hata varken oyun oynayabiliyordum.

Kaçarı yok. Kullanımınıza bağlı olarak değişir fakat çözümü kolay diye biliyorum.

Çözümü ne hocam söyler misiniz ben hiç çözemedim kendi kendine gitti.

Param boşa gitmez değil mi 3700 lira verdim eğer o hatayı alırsam kart kullanılmaz hale gelmez değil mi oyun oynatır hala?

İn.

İnşallah ya korkuyorum 3700 lira para verdim çok zor topladım aldım kartım kullanılmaz oyun oynatmaz hale gelirse çok yıkılırım bir daha alamam.

Kesinlikle boşa gitmez, nadir bir hata zaten kart fazla zorlanınca verir. Çözümü ekran kartı driverini yenileyince düzeliyor diye biliyorum, çözümleri var YouTube'da. Kendim HD 6350 kullanıyorum 9 yıldır bir kere bile almadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı