Kaçarı yok. Kullanımınıza bağlı olarak değişir fakat çözümü kolay diye biliyorumArkadaşlar bir şey soracağım 6500XT sipariş ettim de bu WattMan hatalarını daha yeni fark ettim. Bu başıma gelir mi ne oluyor? WattMan çözümü var mı ki? Korktum şahsen.
6000 serisinde baya azaldı o sorun. Korkmanıza gerek yok.Arkadaşlar bir şey soracağım 6500XT sipariş ettim de bu WattMan hatalarını daha yeni fark ettim. Bu başıma gelir mi ne oluyor? WattMan çözümü var mı ki? Korktum şahsen.
Kaçarı yok. Kullanımınıza bağlı olarak değişir fakat çözümü kolay diye biliyorum
inşallah ya korkuyorum 3700 lira para verdim çok zor topladım aldım kartım kullanılmaz oyun oynatmaz hale gelirse çok yıkılırım bidaha alamam6000 serisinde baya azaldı o sorun. Korkmanıza gerek yok.
OC yapmayın yeter ben yaptım kafama aldım WattMan'ıonun dışında görmedim hiç.
Kaçarı yok. Kullanımınıza bağlı olarak değişir fakat çözümü kolay diye biliyorum.
Param boşa gitmez değil mi 3700 lira verdim eğer o hatayı alırsam kart kullanılmaz hale gelmez değil mi oyun oynatır hala?
İn.
İnşallah ya korkuyorum 3700 lira para verdim çok zor topladım aldım kartım kullanılmaz oyun oynatmaz hale gelirse çok yıkılırım bir daha alamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.