RX 6500XT'nin hangi modeli alınmalı?

503832

Decapat
Arkadaşlar biliyorsunuz 6500XT birkaç farklı modelleri var her modelin şeklı farklı bazıları soğutmada kötü diyorlar, sizce hangisi alınmalı?

1. MSI

2. XFX Speedster

3. Sapphire

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben olsam Sapphire alırdım MSI da olabilir bütçeye göre ama XFX kesinlikle terchihim olmazdı.

107 Watt'lık bir kart. Soğutması ne kadar zor olabilir ki? Stok intel işlemci soğutucu bile yeterli olabilir belki En ucuzunu alırdım. Eğer cidden "düzgün" bir kart istiyorsanız AMD'de sadece ASUS, Sapphire ve PowerColor'a güvenirim.

Hatırladım seni konuşmuş muyduk bu konuyu neyse.
Ben kendi kullandığım Sapphire'yi öneririm. Ama ben 4300 aldım bence fazla para verme. Hangisi ucuz ise onu al.

107 Watt'lık bir kart. Soğutması ne kadar zor olabilir ki? Stok intel işlemci soğutucu bile yeterli olabilir belki En ucuzunu alırdım.
Hatırladım seni konuşmuş muyduk bu konuyu neyse.
Ben kendi kullandığım Sapphire'yi öneririm. Ama ben 4300 aldım bence fazla para verme. Hangisi ucuz ise onu al.
hocam tamamda MSİ modeli fanı ses yapıyormuş diyorlar

Hocam tamamda MSI modeli fanı ses yapıyormuş diyorlar.

Fanı ses mi yapıyormuş. Fan çalışmıyor ki ses yapsın 1.2 sn aç kapada gözüne gelmez herhalde. Yani ASUS ve Sapphire dayanarak bunu diyorum 2 kart dışında yorumum mantıklı olmaz. Bu 2'sini referans verebilirim.
60 C geçmiyor bendeki.

hocam tamamda MSİ modeli fanı ses yapıyormuş diyorlar
400 TL farkla güzel bi ses yalıtım malzemesi alınıp kasanın boşta kalan, fan önü ızgaralar hariç kalan her delik doldurulabilir. Ciddiyim. Sıfır ses duyarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…