RX 6600 720p kullanımı sorun yaratır mı*

jamesb10d

Centipat
Daha fazla  
i3 10100F.
RX 6600.
15 yıllık 60Hz 720p VGA monitör.
RDR 2, Spider-Man GTA 5 aldım yaz indiriminden oynayacağım fakat ekran kartımı arkadaşım zarar veririsn ekran kartına diye taktirmadi gerçekten ekran kartını takarsam zarar verir miyim yeni monitörü bu yaz içerisinde alacağım (AOC 24G2SPU için para biriktiriyorum) bilgisi olan arkadaşlar cevap verirsr sevinirim.

Sorun olmaz.

Ekran kartında VGA giriş varsa.

Ekran kartına zarar gelmez lakin 720P Low-Medium gibi grafik ayarlarında işlemci kaynaklı darboğaz olur. Saydığın AAA oyunları 720P Ultra grafiklerde oynaman lazım.

Ekran kartına zarar gelmez lakin 720p Low-medium gibi grafik ayarlarında işlemci kaynaklı darboğaz olur. Saydığın AAA oyunları 720p Ultra grafiklerde oynaman lazım.

Yüksek ayarlarda sorun olur mu ekran kartına Ultra ayarlarda kullandığım takdirde hocam.

Yüksek ayarlarda sorun olur mu ekran kartına Ultra ayarlarda kullandığım takdirde hocam.
Yine de darboğaz olabilir, siz mümkün olduğunca kenar yumuşatmayı ve grafikleri yükselterek ekran kartına yük bindirmeye çalışın. Tam performans alamasanız bile takılma ve dropların önüne geçersiniz.

Sorun olmaz.

Ekran kartında VGA giriş varsa.

1080p monitöre geçince darboğaz sıkıntısı yaşamaya devam eder miyim ya da çok eder miyim?

Hocam onu sormuyorum monitör 720p ekran kartı 1080p şu an darboğaz var fakat 1080p monitöre geçince darboğaz devam edecek mi?

Darboğaz olmaz 1080p geçersen.

Çok az bir darboğaz olabilir belki.

Onu da ayarları yükseltirsin geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…