RX 6600 alınır mı?

Yunus1176

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Celeron G3930
4 GB RAM
Lexar 120 GB SSD
Arkadaşalar şu anda piyasada 5000 TL civarı satılan RX 6600 ekran kartı sizce alınır mı? Oyunları 1080P orta grafiklerde oynamak istiyorum. Şu anki sistemim Intel Celeron G3930 işlemci, 4 GB DDR4 RAM, B250M Pro-VD anakart işlemci içindeki grafik işlemcisi şu anda bana yetmiyor, o yüzden beni memnun edebilecek bir kart olduğunu düşünüyorum, sizin düşünceleriniz nedir?

Çok kötü olur bu sistemle, 7700K almalısın yanına o zaman da bütçe artacak, en iyisi 6. veya 7. nesil i7 ve yanına 2060, 1660S gibi kartlar bakman.

Ray Tracing derdin olmadığı sürece CP2077 vb. çoğu oyunu ultra ayarlarda bile oynatır fakat o işlemci ekran kartını besler mi bilmiyorum.

CP2077 gibi AAA oyunların çoğunu RX 6600 ile ultrada oynayamazsın.

Native oynayamaz. FSR + FG'nin verdiği görüntü benim için gayet tatmin edici. GoWR'ı Ultra'da 100-120 FPS oynayabiliyorum. FSR'ı beğenmeyenler için işler değişir tabii.

5000 TL bandında alınabilir de o işlemcinin yanına almazdım.

Native oynayamaz. FSR + Fg'nin verdiği görüntü benim için gayet tatmin edici. Gowr'ı Ultra'da 100-120 FPS oynayabiliyorum. FSR'ı beğenmeyenler için işler değişir tabii.

RX 6600 kullanıyorum ben FSR ile oyun oynamayı hiç sevmiyorum native oynarım ama orta ayarda oynarım.

CP2077 gibi AAA oyunların çoğunu RX 6600 ile ultrada oynayamazsın.
FPS değeri kriterine bağlı. Native çözünürlükte ultra ayarlarda 50-55 FPS alabiliyorsun CP2077'de. Azıcık optimization guide videosu izlersen Screen Space Reflections ayarinin görüntüye çok etki etmemesine rağmen 20-30 FPS çaldığını fark edip o ayarı ortaya düşürerek 60+ FPS yakalarsın. Ha eğer FSR ya da FG acarim diyorsan zaten garanti 60+ FPS değerin olur.
CP2077'ye, optimizasyon özürlüsü UE5 oyunlarının yanında öyle pek sistem istiyor denemez artık. Özellikle 2023'te çok daha ağır sistem yiyen veya optimizasyonu kötü is çıktı.

RX 6600 kullanıyorum ben FSR ile oyun oynamayı hiç sevmiyorum native oynarım ama orta ayarda oynarım.

Oyundan oyuna değişiyor genelde. Horizon Zero Dawn ve AC: Valhalla'da berbatken GoT, GoW ve GoWR'da gayet düzgün bence. Oyununa göre açıyorum yoksa ayarları kısıyorum ben de.

Hocam neyi tartışıyorsunuz, o işlemci ile son 10 yılda çıkmış hiçbir AAA oyunu oynayamaz, işlemci kareleri oluşturamaz, 15 kare bile göndermez ekran kartına.

Hocam neyi tartışıyorsunuz, o işlemci ile son 10 yılda çıkmış hiçbir AAA oyunu oynayamaz, işlemci kareleri oluşturamaz, 15 kare bile göndermez ekran kartına.
Hocam peki işlemciyi i7 7700'e yükseltirsem darboğaz yapar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı