RX 6600 "AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti" hatası

Ssavitar

Centipat
Daha fazla  
RAM
TForce 16 GB 3200MHz
SSD veya HDD modeli
Agi Solid State 500 GB M.2 SSD
Ekran kartı
Radeon RX 6600 Challenger 8GB
Anakart
Asrock A520M
İşlemci
Ryzen 5 5500
Arkadaşlar, sistemi alalı yaklaşık 7-8 ay olmuştur. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Hiçbir overclock yapmadım. Basic ayarları kullanıyorum. RX 6600 Challenger ve R5 5500 kullanıyorum. Son 5-6 gün içinde olmaya başladı. Oyuna girdiğimde bazen bu hatayı alıyorum. Oyun kapanıyor, ekran kararıyor ve uygulamalar gidiyor. Sanki sistem sıfırdan başlıyormuş gibi oluyor. Sebebini bilmiyorum çözmeyi de bilmiyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz?

Ekran kartı sürücüsünü güncelleyeli çok fazla olmadı ondan kaynaklı olabilir mi acaba?

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-27_023643389.png
    resim_2024-06-27_023643389.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, sistemi alalı yaklaşık 7-8 ay olmuştur. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Hiçbir overclock yapmadım. Basic ayarları kullanıyorum. RX 6600 Challenger ve R5 5500 kullanıyorum. Son 5-6 gün içinde olmaya başladı. Oyuna girdiğimde bazen bu hatayı alıyorum. Oyun kapanıyor, ekran kararıyor ve uygulamalar gidiyor. Sanki sistem sıfırdan başlıyormuş gibi oluyor. Sebebini bilmiyorum çözmeyi de bilmiyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz?

Ekran kartı sürücüsünü güncelleyeli çok fazla olmadı ondan kaynaklı olabilir mi acaba?
Muhtemel, bir sürücüde ben de yaşadım eskiye geçince bir daha yaşamadım. Bir eski sürüme geçmeni öneririm. Geçmeden önce de kendi sürücünü AMD Cleanup Utility ile kaldır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı