tako424 Femtopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #11 IRunnerr dedi: Şimdi baktım da destek listesi güncel değil. Yeni nesil ekran kartlarının hiçbiri yok. Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden kararsız kaldım sipariş vericem uymama gibi bir sorun olmaz herhalde
IRunnerr dedi: Şimdi baktım da destek listesi güncel değil. Yeni nesil ekran kartlarının hiçbiri yok. Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden kararsız kaldım sipariş vericem uymama gibi bir sorun olmaz herhalde
Arxidora Kilopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 411 Çözümler 16 12 Kasım 2022 #12 tako424 dedi: Bende o yüzden kararsız kaldım sipariş vereceğim uymama gibi bir sorun olmaz herhalde Genişletmek için tıkla... Daha önce yazdığım gibi PCI-e X16 slotu olan her anakartta sorunsuz çalışır. İçiniz rahat olsun.
tako424 dedi: Bende o yüzden kararsız kaldım sipariş vereceğim uymama gibi bir sorun olmaz herhalde Genişletmek için tıkla... Daha önce yazdığım gibi PCI-e X16 slotu olan her anakartta sorunsuz çalışır. İçiniz rahat olsun.