RX 6600 BIOS çöktü

White_rose

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartını ikinci el almıştım 14 gün sonra görüntü vermedi. Tamirciye gönderdim, ekran kartının BIOS'uyla oynanmış, BIOS atınca düzeldi dedi. Kartı sadece oyun için kullandım, FurMark ve CPU-Z gibi sıcaklık gösteren birkaç uygulama kullandım.
Sorum BIOS benim hatamla çökmüş olabilir mi ya da satın aldığım kişi farklı BIOS'la göndermiş olabilir mi?
Ekran kartı içi açılmamış. Güvenlik etiketi üzerinde.

Sistemim;
Ryzen 5600.
MSI B450M VDH Pro Max.
8+8 RAM G.Skill Ripjaws.
XFX SWFT 210 RX 6600.
Thermalake 750W 80+ Gold.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını ikinci el almıştım 14 gün sonra görüntü vermedi. Tamirciye gönderdim, ekran kartının BIOS'uyla oynanmış, BIOS atınca düzeldi dedi. Kartı sadece oyun için kullandım, FurMark ve CPU-Z gibi sıcaklık gösteren birkaç uygulama kullandım.
Sorum BIOS benim hatamla çökmüş olabilir mi ya da satın aldığım kişi farklı BIOS'la göndermiş olabilir mi?

Sistemim;
Ryzen 5600.
MSI B450M VDH Pro Max.
8+8 RAM G.Skill Ripjaws.
XFX SWFT 210 RX 6600.

Farklı BIOS ile gönderemez ki hocam BIOS anakarta bağlı.

Farklı bir BIOS atmış olabilir veya problem çok farklı bir şey bile olabilir.

Bildiğim kadarıyla ekran kartlarının kendi biosları da oluyor arkadaş ondan bahsediyor.
Farklı BIOS ile gönderemez ki hocam BIOS anakarta bağlı.

Sistemim;
Ryzen 5600.
MSI B450M VDH Pro Max.
8+8 RAM G.Skill Ripjaws.
XFX SWFT 210 RX 6600.

Ekran kartı VBIOS'u çökmez, mining yapmak için modlanmıştır, aldığınızda öyledir yani.

Ekran kartı VBIOS çökme diye bir şey yok. Mining için genellikle modlanıyor ve bu durumda çökme değil de frekans ve voltaj ayarları ile oynanabiliyor o sebeple orijinal olmadan gönderilmiş olabilir.

RX 5700XT için neredeyse hiç orjinal biosuyla kullanmadım performansı daha kötüydü. Kendim modlamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı