RX 6600 boştaki değerler normal mi?

Hocam bilgisayarı yeniden başlattığımda tonlarca virüs bulduğunu söyledi Windows Defender. Bilgisayarı sıfırlamak istiyordum zaten, sıfırlasam geçer mi?
Windows Defender bazen virüs olmayan şeyleri de öyle görebiliyor ama önemi bir şeyiniz yoksa formatlayabilirsiniz flash bellek ile.

Windows Defender bazen virüs olmayan şeyleri de öyle görebiliyor ama önemi bir şeyiniz yoksa formatlayabilirsiniz flash bellek ile.

Flash Bellek ile nasıl formatlanacağını bilmiyorum. Ben Yeniden başlat tuşuna basmadan önce Shift tuşuna falan basıyoruz ya. O şekilde yapıyordum. Yine de silinir mi?

Flash Bellek ile nasıl formatlanacağını bilmiyorum. Ben Yeniden başlat tuşuna basmadan önce Shift tuşuna falan basıyoruz ya. O şekilde yapıyordum. Yine de silinir mi?
Flash bellek ile daha temiz olur ama illa normal bir şekilde formatlayacaksan bu Kısımda ''Yerel yeniden yükleme''yi seçin.

Kasayı aç, işaret ve baş parmağınla kartı tutup bir sık. Sıcaklıklara bir de öyle bak. Eğer düşme başlıyorsa soğutucu blok ile PCB arasında bir temassızlık var demektir ona da servis bakmalı.

Şu görselde 75-80 derece olmasına imkan verecek başka sebep göremiyorum.

Hocam şuan bilgisayarı sıfırladığım için yapamıyorum maalesef. Zaten aklımda bilgisayarı sıfırlama fikri vardı. Sıfırlamadan sonra mutlaka deneyeceğim ve yazacağım.

Hocam onlarca virüs olduğunu söylemiş arkadaş. Muhtemelen virüsler GPU'nun %100 kullanılmasına sebebiyet veriyor, arkadaşta fan hızını 20'de sabitlediği için 80 derecelere çıkıyor GPU.

Hocam onlarca virüs olduğunu söylemiş arkadaş. Muhtemelen virüsler GPU'nun %100 kullanılmasına sebebiyet veriyor, arkadaşta fan hızını 20'de sabitlediği için 80 derecelere çıkıyor GPU.

Radeon Software düşük kullanım/boşta gösteriyor diye aklıma o geldi. Bilmediğim bir zararlı da belki sıkıntı çıkarıyor olabilir. PCB temas problemi nadir görünse de denk gelebiliyor, kimisi üretim hatası oluyor kimisinin vidaları esnek kalıyor vb.

Kasa hava akışı iyi olmasa da boşta 80C normal değil. Mining virüsü tarzı bir şey bulaşmış olabilir. Benim de bir ara bilgisayarı açtığım gibi %100 işlemci kullanımı oluyordu ve çok ısınıyordu, baktığımda PC'den Monero kazan bir virüs olduğunu bulmuştum.

Hocam aslında fan hızını sabitlemedim, ellemedim bile o ayarları.

Hocam bu sorun daha önce hiç olmadı. Hatta sıcaklıklar düşsün diye bu soğukta camı açtım bana mısın demedi. Ama görev yöneticisi, AMD Software ya da Armoury gibi uygulamaları açınca düşüyor. İşlemci sıcaklığı 40, anakart 50 derece oluyordu. Bu saydığım uygulamaları açınca kullanımda düşüyor ama dediğim gibi kasa 80 derecelik bir sıcaklık hissetmiyorum. Önceden oyunlarda 80 dereceyi gördüğünde hissediyordum ama. Ayrıca ekran kartının yeni WHQL sürümünü kurmak için güvenli modda başlattığımda ismini dahi duymadığım birsürü virüs bulduğunu söylemişti Windows Defender. Ben de silmeye çalıştım çoğunu sildim ama 1 tanesini silememiştim. Driver’ı kurduktan sonra da sürekli virüs bulduğunu söylüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…