RX 6600 çöktü hatası

lovemyers

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar, oyun oynuyordum.
Bir anda anlık fps drop yedim, AMD ayarlarına girince aşşağıya koyacağım görsel ile karşılaştım.
DDU ile driver kaldırdım ve tekrar "En yeni güncel driver" kurdum.
Tekrar aynı sorun ile karşı karşıyayım.
AMD aldığıma, BİN BİN pişmanım.
Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,2 KB · Görüntüleme: 74
RX 6700 XT alacaktım umarım bir çözümü vardır benim de başıma gelebilir.

Bir anda anlık FPS düşmesi yedim, AMD ayarlarına girince aşağıya koyacağım görsel ile karşılaştım.
Ne yapmalıyım?

PSU nuzdan şüphelenmiyorsanız ne yazık ki tek düzgün ve kalııcı çözümü format atmak. Bende yaşadım geçen sene 1001 çözüm ü denedim olmadı temiz kurulumla yeniden Windows kurdum sorun yok 1 yıldır

PSU nuzdan şüphelenmiyorsanız ne yazık ki tek düzgün ve kalııcı çözümü format atmak. Bende yaşadım geçen sene 1001 çözüm ü denedim olmadı temiz kurulumla yeniden Windows kurdum sorun yok 1 yıldır
Hyper 80+PRO iyi bir PSU kullanıyorum.

RX 6700 XT alacaktım umarım bir çözümü vardır benim de başıma gelebilir.
Sakın almayın AMD kadar kötü bir kart görmedim, oyunlarda grafik bozulmaları.
Wattman hataları, anlık fps droplar çok var.
Üstelik sistemim gayet uyumlu.

BIOS Ayarlarını Kontrol Edin: Bilgisayarınızın BIOS ayarlarında herhangi bir hatalı veya uyumsuz yapılandırma olup olmadığını kontrol edin. BIOS'a girerek, varsayılan ayarları geri yükleyebilir veya gerektiğinde optimize edebilirsiniz. BIOS güncellemeleri mevcutsa, üretici web sitesinden en son sürümü indirip yüklemeniz de faydalı olabilir.

Hyper 80+Pro iyi bir PSU kullanıyorum.

Sakın almayın AMD kadar kötü bir kart görmedim, oyunlarda grafik bozulmaları.
WattMan hataları, anlık FPS droplar çok var.
Üstelik sistemim gayet uyumlu.

Demeyin ya, RX 6750 XT veya RX 6700 XT'den 3060 Ti gibi bir karta da düşmek istemem.

BIOS Ayarlarını Kontrol Edin: Bilgisayarınızın BIOS ayarlarında herhangi bir hatalı veya uyumsuz yapılandırma olup olmadığını kontrol edin. BIOS'a girerek, varsayılan ayarları geri yükleyebilir veya gerektiğinde optimize edebilirsiniz. BIOS güncellemeleri mevcutsa, üretici web sitesinden en son sürümü indirip yüklemeniz de faydalı olabilir.
Bios ayarlarına girip her şeyi varsayılana çeksem fps düşmesi olur mu?

Bir anda anlık fps drop yedim, AMD ayarlarına girince aşşağıya koyacağım görsel ile karşılaştım.
Ne yapmalıyım?
Hocam, "beklenmeyen bir sistem hatası nedeniyle varsayılan performans ayarları geri yüklendi" yazıyor. Bu sorunla durup dururken karşılaşmaya başladıysanız benchmark'lara başlayın. RAM, işlemci, PSU vs hepsini test edin ki onlarla bir alakası olmadığından emin olun. Sonra GPU kablolarının sıkıca oturduğundan emin olun. Halen devam ediyorsa garantiye

Technopat Haberler

Geri
Yukarı