egbaron Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #1 Merhaba. Kartım XFX swft 210 RX 6600. 2. el aldım ve oldukça uyguna geldi. Ancak bu değerler normal mi bilemiyorum. Özellikle Core Clock'un 2709 olması. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2022
Merhaba. Kartım XFX swft 210 RX 6600. 2. el aldım ve oldukça uyguna geldi. Ancak bu değerler normal mi bilemiyorum. Özellikle Core Clock'un 2709 olması. Şimdiden teşekkürler.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.888 Çözümler 24 Yer Antalya 18 Ekim 2022 #2 Boost clock değeri olması gerekenin üstünde. Radeon yazılımından kontrol etmek lazım herhangi bir OC vs. var mı diye.
Boost clock değeri olması gerekenin üstünde. Radeon yazılımından kontrol etmek lazım herhangi bir OC vs. var mı diye.
egbaron Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #3 KeyN_N dedi: Boost clock değeri olması gerekenin üstünde. Radeon yazılımından kontrol etmek lazım herhangi bir OC vs. var mı diye. Genişletmek için tıkla... Hepsi varsayılanda gözüküyor
KeyN_N dedi: Boost clock değeri olması gerekenin üstünde. Radeon yazılımından kontrol etmek lazım herhangi bir OC vs. var mı diye. Genişletmek için tıkla... Hepsi varsayılanda gözüküyor
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.888 Çözümler 24 Yer Antalya 18 Ekim 2022 #4 egbaron dedi: Hepsi varsayılanda gözüküyor Genişletmek için tıkla... Peki orada değerler ne görünüyor? Oyunda bu hızlara çıkıyor mu?
egbaron dedi: Hepsi varsayılanda gözüküyor Genişletmek için tıkla... Peki orada değerler ne görünüyor? Oyunda bu hızlara çıkıyor mu?
egbaron Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #5 KeyN_N dedi: Peki orada değerler ne görünüyor? Oyunda bu hızlara çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Dying Light 2, ultra ayarlardayken bu şekilde. Up Son düzenleme: 21 Ekim 2022
KeyN_N dedi: Peki orada değerler ne görünüyor? Oyunda bu hızlara çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Dying Light 2, ultra ayarlardayken bu şekilde. Up
W world Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 750 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #6 Benimde aynı marka ve model 2. El aldım ve değerleri ayni acaba mining için kartlara yükseltme mi yapıldı?
Benimde aynı marka ve model 2. El aldım ve değerleri ayni acaba mining için kartlara yükseltme mi yapıldı?