RX 6600 Cyberpunk 2077'de 90 dereceleri görüyor

isra2002

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı 90 dereceleri görüyor. 2 saat falan oynayınca bilgisayar ya 1 saniyelik mavi ekran veriyor ya da direkt PC kapanıyor.
Önceden Kioxia Exceria Pro sorun çıkartıyordu ve PC Steam oyunlarında mavi ekran veriyordu disk %100 olunca. Garantiye gitti geldi ve 1 haftalık SSD. Önce ki gibi artık sorun vermiyor. Acaba diyorum yine mi bozuldu? Ama Kioxia yazılımında kritik hata falan yok gösteriyor ve sağlığı %100. mavi ekran sonrası minidump dosyasıda oluşmuyor.
Sistem:
RX 6600 / 5600 / B450M S2H / Kioxia Exceria Pro.
Kasayı da yeni temizledim 2 hafta oluyor.
Oyun ayarları orta ve yüksekte. RDR de ısınmıyordu bu kadar, en yüksek ayarlarda.
Not: GPU sıcaklığı 90'ları görüyor, hotspot değil. Ve işlemci 75'lerde takılıyor.

2 dk girdim kaç olacak diye sıcaklık 80'ı gördü.
Not: GPU kullanımı %98 falan, Alt Tab attığım için 40 görünüyor.
Var mı çözüm ? Ne yapabilirim ?

Son düzenleme:
Kartın tam modeli nerede yazıyor?
Hotspot sıcaklığı nerede yazıyor?
Garantisi olup olmadığı nerede yazıyor?

Olmayan bilgilere yazdım diyorsun, bende şaka mı yapıyorsun diyorum.
Hotspot resimde var, garanti olsa önce yollardım sonra konu açardım. Modelden kastını yanlış anladım.
Not olarak geçeyim Hotspot 90 derecelerdeyken kaç veriyor hatırlamıyorum ama 82 derecelerdeyken 105 leri gördü daha demin.

Görseldeki hotspot tam yük değil, gördüğümü anlayabiliyorum, GPU 90 olduğunda hostspot kaç oluyor diye soruyorum, görselde kart 79 derece, birkaç soruyu cevaplamak bu kadar zor olmamalı.
90 derecedekini sorsana bana hocam... Cevaplamak zor değil, sorun eksik. Neyse unut hata benim KB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…