RX 6600 derecesi kaç olmalı?

Benim hava akışı berbat kasada Rdr 2'de 75 dereceyi görüyor. Sizinki 60 dereceyi geçmiyorsa gayet iyi bir değer. 65 dereceye kadar da normal.

Boşta 40 civari ve altında oyun oynarken 50-60 arasi geziyor. Camı hafif ısıtması normal mi?
Aşırı normal. Bende ağır oyunlarda 82 derece olan Asus Phoenix GTX 1650 Super var. Camı baya bir ısıtıyor zaten fanlarına bakarsanız da dışarıya sıcak üflüyorlar. Isı yayıyor ve cam ısınıyor.

Benim boşta 30-35 arasında değişiyor genelde 32 derecelerde oluyor Sapphire Pulse modeli. Sizin de değerleriniz gayet normal.

Oyundayken 80 dereceye kadar normal olduğunu düşünüyorum. 80 dereceden sonra sıkıntı oluşturacaktır, bu hâliyle şüphe etmenizi gerektirecek bir durum yok. AAA oyunlarda 80 dereceye kadar çıkması normal durum. Sonuçta kullanım şekline göre değişir, oyun da fark ediyor.

Normal. RX 6600 genel olarak fazla isinmiyor. Benchmark testinde bile 57 derece oldu sadece. ASUS Dual modeline gore soyluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…