RX 6600 Eagle alınır mı?

Hocam o zaman seçim olarak 6600 XT veya 6700 XT almak mantıklı değil mi düz modelleri boş verelim. Marka olarak çok bütçem olmadığı için ASUS XFX falan fan sayısına bakmaksızın alınır mı?

Evet fan sayısına bakmaksızın alınır, fan sayısından çok soğutma bloğunun kalitesi önemli. ASUS XFX olarak bakmayın sadece bu modelleri üreten dandik marka yok zaten şahsen MSI Mech hariç her modeli alırım Mech-Ventus serisi acayip giriş segment hiç sevmem. Düz 6700 de bakılabilir 6700XT bulunamadığı taktirde.

Hocam Gigabyte RX 6600 Eagle modelini buldum, 6500 TL'ye bırakırım diyor. Çok bir bütçem yok ama sizce alınır mı? Yoksa XT modeller daha mı iyidir?

Ya bunlar bir ara 4K 3.5kydi ne alaka bu fiyatlar RX6700 falan bulabilirsin herhalde bu fiyata en kötü XT modeli ya da 3060 12 GB halini al bu fiyata onlar vardır.

Ya bunlar bir ara 4K 3.5kydi ne alaka bu fiyatlar RX6700 falan bulabilirsin herhalde bu fiyata en kötü XT modeli ya da 3060 12 GB halini al bu fiyata onlar vardır.
Çok pahalı ya şuan hiç bu paraları veresim yok .

Hocam rtx 3060 demi? Marka önemlimi 3060 larda?

İlk defa sizden duydum ancak pek olası değil gibi palitten daha çok OC yapan çok marka var örnek; ASUS, MSI, Zotac, Colorful, Gigabyte, EVGA vs.

Hocam sonradan cıktı 1 kanal video atmisti ayni kanal Zotac 3070'de ısınma sorununuda cekmisti şu ana kadar kalmamistir gerci oyle bir şey.

Çok pahalı ya şuan hiç bu paraları veresim yok .

Hocam rtx 3060 demi? Marka önemlimi 3060 larda?
https://shbd.io/s/wXQp2pnI kanka çok bakmadim arastir konus neyin nesidir sadece 3060 ti yaziyodu diye attim
https://shbd.io/s/WFk97FOl suda bakilabilir bu fiyatta 6600lerde mining olmuyor genelde
Aşırı temiz ariyorsan 7k fiyata 12gb 3060 bol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…