Çözüldü RX 6600 ekran kartı driveri oyun oynarken kaldırıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetbaygar

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB 3200MHZ
SSD veya HDD modeli
MLD M2 SSD 500GB
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
B450M K
İşlemci
Ryzen 5 5500
CS2 oynarken birkaç dakika oynadıktan sonra bir anda ekranlarım kararıyor. 30-40 saniye gelmiyor ve daha sonra yeniden başlatıyor. Yeniden başladığında bilgisayarda bir kasma hissediyorum sanırsam 60Hz oluyor ekran ve Radeon Control paneline giremiyorum aygıt yöneticisinde ise ekran kartında bu aygıt çıkarıldı yazıyor. Driveri tekrar kurduğumda kasma düzeliyor ama oyuna girdikten birkaç dakika sonra tekrar aynı döngü yaşanıyor. Format attım düzelmedi. DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar temiz bir şekilde kurdum düzelmedi asla düzelmiyor. Herhangi bir darbe almadı bilgisayar son zamanlarda yeni bir yüklemede yapmadım virüs olduğunu çok düşünmüyorum. Düzeltmek için ne deneyebilirim? Son olarak ekran kararınca en son Radeon'dan hata alıyorum eklediğim fotoğraftaki gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
23.9.3 yerine 23.9.1 yükleyin. Az önce benzer sorunu yaşayan biri böyle çözdü.

Driverınızı silerken AMD'nin resmi driver silicisini kullanın. Ardından şu rehberi uygulayın:

Başka bir sürüm yükleyin.

23.9.3 yerine 23.9.1 yükleyin. Az önce benzer sorunu yaşayan biri böyle çözdü.

Driverınızı silerken AMD'nin resmi driver silicisini kullanın. Ardından şu rehberi uygulayın:

Çözüm
Tamamdır deniyorum şimdi haber edeceğim.

Hocam düzeldi galiba. 20 dakikadır atmıyor normalde 2-3 dakika oynatmıyordu. Sorunun sebebi tam olarak nedir acaba? Masaüstünde saatlerce gezebiliyordum ama oyuna girince atıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ahmetbaygar 23.9.3 driverı çok sorunlu, sebebi bu.

Attığım rehber ise daha genel bir sorunun çözümü. Garanti olsun diye onu da uygulayabilirsiniz.

Birkaç gün sonra yine aynı sorunu yaşayacaksınız haberiniz olsun.

Hocam yarım saat geçti ve tekrar yaşadım ya Galiba çözemeyeceğim ben bu sorunu.

Hata gerçekleştikten sonra kontrol ettiğimde böyle yazıyor hep

Hocam daha demin olayı kasanın içerisinden izledim. Olay olurken ekran kartının gücü kesiliyor fanları veasire komple duruyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…