E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.460 Çözümler 2 31 Aralık 2024 #11 django06 dedi: Gayet mantikli yorum. Bu yoruma neden gulucuk, downvote atanlar var gercekten anlamakta zorlaniyorum. Genişletmek için tıkla... 6600 XT zaten giriş seviyesi bir kart amacıda ucuz olması bu seviyedeki kartlar arasında zaten çok büyük bir farklar yoktur ayrıca 3 markada iyi markadır.
django06 dedi: Gayet mantikli yorum. Bu yoruma neden gulucuk, downvote atanlar var gercekten anlamakta zorlaniyorum. Genişletmek için tıkla... 6600 XT zaten giriş seviyesi bir kart amacıda ucuz olması bu seviyedeki kartlar arasında zaten çok büyük bir farklar yoktur ayrıca 3 markada iyi markadır.
harunnnnkdhdj Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #12 Hepinize teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz XFX alacağım fiyatları aynı onun için sordum tekrardan teşekkürler arkadaşlar.
Hepinize teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz XFX alacağım fiyatları aynı onun için sordum tekrardan teşekkürler arkadaşlar.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #13 harunnnnkdhdj dedi: Hepinize teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz XFX alacağım fiyatları aynı onun için sordum tekrardan teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hepsinin tam fiyatıyla tam modellerini söyleseniz? XFX Swift 210 gibi bir modelse mesela Sapphire Nitro modeli çok çok daha iyidir
harunnnnkdhdj dedi: Hepinize teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz XFX alacağım fiyatları aynı onun için sordum tekrardan teşekkürler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hepsinin tam fiyatıyla tam modellerini söyleseniz? XFX Swift 210 gibi bir modelse mesela Sapphire Nitro modeli çok çok daha iyidir
harunnnnkdhdj Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #14 SEMIKAANCAKIR dedi: Hepsinin tam fiyatıyla tam modellerini söyleseniz? XFX Swift 210 gibi bir modelse mesela Sapphire Nitro modeli çok çok daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Siz shappiremi öneriyorsunuz ve nedeni merakımdan.
SEMIKAANCAKIR dedi: Hepsinin tam fiyatıyla tam modellerini söyleseniz? XFX Swift 210 gibi bir modelse mesela Sapphire Nitro modeli çok çok daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Siz shappiremi öneriyorsunuz ve nedeni merakımdan.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #15 harunnnnkdhdj dedi: Siz shappiremi öneriyorsunuz ve nedeni merakımdan. Genişletmek için tıkla... Marka değil model öneriyorum, tüm olayda burada. Nitro+ top model iken Swift 210, Pulse, Fighter gibi modeller giriş seviye modeller.
harunnnnkdhdj dedi: Siz shappiremi öneriyorsunuz ve nedeni merakımdan. Genişletmek için tıkla... Marka değil model öneriyorum, tüm olayda burada. Nitro+ top model iken Swift 210, Pulse, Fighter gibi modeller giriş seviye modeller.