RX 6600 Ekran kartı için termal macun önerisi

pcci reis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Sapphire Pulse RX 6600 ekran kartı kullanıyorum ve kışın God of War oynarken 95 dereceye çıkmıştı. Bakımları uzun süredir yapılmadı ve macununu hiç değiştirmedim. Bütçem sınırsız bana en F/P macunu önerebilir misiniz?

Bilen yok mu be arkadaşlar ?

Son düzenleme:
Arctic MX-6 işinizi görür fazlasıyla. Daha üstünde iyi modeller var ama derece olarak farkları pek yok, daha çok ömür, kıvam ve dayanıklılık farkları var. Onlar hakkında net araştırmam yok ama MX-6 GPU'lar için yeterli seviyede kıvama sahip.

İsteğinize bağlı olarak farklı gramlık alırsınız.

Peki daha iyidir dediğiniz var mı ? Kryonaut çok öneriyor herkes ama bazı yerlerde GPU'lar için uygun olmadığını okudum.

Peki daha iyidir dediğiniz var mı ? Kryonaut çok öneriyor herkes ama bazı yerlerde GPU'lar için uygun olmadığını okudum.
Bir fikrim yok hocam. Hali hazırda MX-4 ile 6 yeterli olduğu için o ikisi dışında hiç bakmadım. Fiyatlarıda dengeliler.

Hocam Pullsar diye bir markanın macununu öneriyolar o nasıl ?
Hocam o marka bana hiç güven vermedi. Kağıt üzerinde güzel verileri var ama pratikte pek fazla kaynak yok. Thermalright helios uygulayabilirsiniz. Eğer overclock vs işler yapacaksanız da vram üzerine Termal putty uygularsaniz oc açısından mantıklı olur

Pullsar Pulwark Bold

Hocam OC falan değil amacım ekran kartımın yanmaması. En mantıklısı ne olur ?

Hem macun hemde o pad uygulanabiliyor mu ?

Son düzenleme:
Pullsar Pulwark Bold.

Hocam OC falan değil amacım ekran kartımın yanmaması. En mantıklısı ne olur?

Hem macun hem de o pad uygulanabiliyor mu?

İşlemci ve ekran kartı için kullanacaksan Pullwark bold alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…