pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.078 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #11 Einstein dedi: İşlemci ve ekran kartı için kullanacaksan Pullwark bold alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bakımları yaptım, macunu sürdüm diyelim tahminen ne kadar düşer ?
Einstein dedi: İşlemci ve ekran kartı için kullanacaksan Pullwark bold alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bakımları yaptım, macunu sürdüm diyelim tahminen ne kadar düşer ?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.166 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #12 pcci reis dedi: Hocam peki bakımları yaptım, macunu sürdüm diyelim tahminen ne kadar düşer? Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir fark yaşarsınız ama ne kadar düşer bilemiyorum.
pcci reis dedi: Hocam peki bakımları yaptım, macunu sürdüm diyelim tahminen ne kadar düşer? Genişletmek için tıkla... Gözle görülür bir fark yaşarsınız ama ne kadar düşer bilemiyorum.
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.078 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #13 Einstein dedi: Gözle görülür bir fark yaşarsınız ama ne kadar düşer bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Birde bu Heillos'a baktım ama işlemci içim bu birde AMD ve INTEL farklı.
Einstein dedi: Gözle görülür bir fark yaşarsınız ama ne kadar düşer bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Birde bu Heillos'a baktım ama işlemci içim bu birde AMD ve INTEL farklı.