RX 6600 ekran kartı oyun oynarken kendini devre dışı bırakıyor

Emirhan5308

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce hazır sistem aldım İncehesap'tan. Memnun bir şekilde kullanmaktayim fakat son 10 gündür ekran birden gidiyor sinyal yok diyor. Ekran kartı kendini devre dışı bırakıyor Aygıt Yöneticisi'nden baktığım zaman hata kodu 22 diyor tekrardan başlattığım zaman düzeliyor. 10 dakika sonra gidiyor bazen, bazense 1 gün sonra anlamadım sorunu yani sıfır ekran kartı daha niye böyle bir şey yapıyor bilgisayardan ne zevk alıyorum ne bir şey yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce hazır sistem aldım İncehesap'tan. Memnun bir şekilde kullanmaktayim fakat son 10 gündür ekran birden gidiyor sinyal yok diyor. Ekran kartı kendini devre dışı bırakıyor Aygıt Yöneticisi'nden baktığım zaman hata kodu 22 diyor tekrardan başlattığım zaman düzeliyor. 10 dakika sonra gidiyor bazen, bazense 1 gün sonra anlamadım sorunu yani sıfır ekran kartı daha niye böyle bir şey yapıyor bilgisayardan ne zevk alıyorum ne bir şey yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Güç girişini kontrol edin, sürücüyü de son sürüme güncelleyin 22.8 olması lazım. Aynı sıkıntıları yaşıyordu arkadaşım bu ikisinden sonra düzeldi. Hangisi yardımcı oldu emin değilim.

Eğer elinizden geliyorsa ekran kartını söküp temas noktalarını silgi ile güzelce silin ve temiz bir fırça ile iyice temizleyip geri takın. Daha sonra driveri kaldırıp kendi sitesinden güncel driver indirip kurun ve test edin. Eğer sorun yine çözülmezse garanti ile iletişime geçin.

Eğer elinizden geliyorsa ekran kartını söküp temas noktalarını silgi ile güzelce silin ve temiz bir fırça ile iyice temizleyip geri takın. Daha sonra driveri kaldırıp kendi sitesinden güncel driver indirip kurun ve test edin. Eğer sorun yine çözülmezse garanti ile iletişime geçin.
teşekkür ediyorum deneyeceğim şuan güncel 22.8 driveri kurulu tekrardan mı kurayım silip

Merhaba aynı sorunu tekrar yaptı ekran kartına baktığım zaman kırmızı led ışık yakıyordu ve hiçbir şekilde açmıyordu ekranı.Ekran kartını sök tak yaptım ışık gitti şuan aktif olarak çalışıyor büyük ihtimalle sürücüden değil güç kaynağından olabilir mi?Yardımcı olur musunuz
teşekkürler

Güç kaynağından da olabilir. Fakat mavi ekran ve reset tarzı sorunlar yaşadınız mı onu bilmek lazım.
Yok dostum öyle mavi sıkıntı falan yaşamadım.Ekran birden gidiyor sinyal yok diyor ekran kartı kendini devre dışı bırakıyor ve bilgisayarı açmaya çalıştıgimda açılmıyor ekran kartının üstünde kırmızı LED yanıyor.Led sönünce açılıyor bilgisayar.Kusura bakmayın başınızı agrittim biraz

Bana sorun ekran kartı gibi geliyor. Çünkü güç kaynağından olsa güç yetmeyince yada arızalı ise resetler. Siz direk görüntü gidiyor ve açılmıyor diyorsunuz. Ayrıca güç kaynağında sorun olsa uzun süreli kullanım yaptırmazdı bence. En sağlıklısı zaman kaybetmeden garanti ile iletişime geçin ve servise gönderin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı