RX 6600 ekran kartında WattMan hatası bulunuyor mu?

ichberkayakkaya

Picopat
Daha fazla  
i3 10105F işlemcim var. Bugün RX6600 ekran kartı aldım ve AMD ekran kartlarında WattMan hatası oluyormuş. Ne yapmam gerekiyor böyle bir hata almamam için?

i3 10105F işlemcim var. Bugün RX6600 ekran kartı aldım ve AMD ekran kartlarında WattMan hatası oluyormuş. Ne yapmam gerekiyor böyle bir hata almamam için?

WattMan hataları yazılımsal oluyor çoğunlukla ve çözdüler onları eskisi kadar değil hiç yok neredeyse 6000 serisine düzgün bakıyorlar.

6600'de WattMan hatası alan hiç görmedim, özellikle 6000 serisi kartlarda çok rastlamadım.

Kullanan arkadaşlarım 1 yıl önce yiyordu ancak sürücüler düzelmeye başladıktan sonra yememeye başladılar.

Bende 6500 xt var bobin sesi geliyor ekranda noktalar beliriyor servisine göndermek zorundayım. AMD alınmaz

Şansına denk gelmiş. AMD alınmaz diye bir şey yok.
Sürekli driver hataları alıyorum fp diye aldım şunu anlamak lazım ki Nvidiadan şaşmamak lazım iade edebiliyorsa et bana dua edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…