RX 6600 en iyi Memory clock değeri nedir?

fflamee

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B550m / İşlemci: Ryzen 5 5500 / Ekran Kartı: Gigabyte AMD Radeon RX 6600 / RAM: GoodRam IRDM X16Gb (8x2) 3200mhz / Güç Kaynağı: PowerBoost Fury 650W / Kasa: GameBooster GB-X223B / Monitör: Asus VG248QG 24" 165Hz 0.5ms / Kulaklık: Steelseries Arctis Nova 3 / Mouse: Steelseries Aerox 3 Snow Wireled / Klavye: Steelseries Apex 3 TKL
Arkadaşlar Gigabyte Radeon RX 6600, işlemci olarak Ryzen 5 5500 kullanıyorum şu anda clock değerleri ekte görüldüğü gibi. Sizce arttırmalı mıyım ne yapayım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-02 211306.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-02 211306.png
    218,1 KB · Görüntüleme: 63
AMD Software varken MSI Afterburner kullanılmaz bu kartlarda. Artısı yok eksisi var. Sürücüde performans > ayarlanıyor kısmından yapman daha iyi olur. 1900 MHz limiti var stok BIOS'la, VRAM ayarı kısmından Hızlı zamanlamalar ve 1850 MHz girerek test edebilirsin.

AMD Software varken MSI Afterburner kullanılmaz bu kartlarda. Artısı yok eksisi var. Sürücüde performans > ayarlanıyor kısmından yapman daha iyi olur. 1900 MHz limiti var stok BIOS'la, VRAM ayarı kısmından hızlı zamanlamalar ve 1850 MHz girerek test edebilirsin.

Hocam FPS göstergesi için yüklemiştim MSI Afterburner'ı hazır indirmişken overclock muhabbetine de bakayım dedim. Eğer başka bu tarz program varsa söylerseniz iyi olur.

Hocam FPS göstergesi için yüklemiştim MSI Afterburner'ı hazır indirmişken overclock muhabbetine de bakayım dedim. Eğer başka bu tarz program varsa söylerseniz iyi olur.

FPS göstergesi de aynı şekilde sürücüde var. CTRL + Shift + O kısayolu ile aktifleştirebilir ve göstereceklerini performans > ölçümler sekmesinden seçebilirsin.

FPS göstergesi de aynı şekilde sürücüde var. CTRL + Shift + o kısayolu ile aktifleştirebilir ve göstereceklerini performans > ölçümler sekmesinden seçebilirsin.

Sağ olun hocam bir de son olarak Ryzen Master diye bir program varmış ne işe yarar indirmeye gerek var mı sizce ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı