EmreSyl Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Ben yeni bir sistem toplamak istiyorum ama zaten akşam var. Ekran kartı olarak RX6600 düşünüyorum kasanın boyutunu bilmiyorum acaba sığar mı?
Ben yeni bir sistem toplamak istiyorum ama zaten akşam var. Ekran kartı olarak RX6600 düşünüyorum kasanın boyutunu bilmiyorum acaba sığar mı?
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Temmuz 2023 #2 Hangi model? Asus dual kullanıyorum ucu ucuna sığdı eski kasama.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 30 Temmuz 2023 #3 Kasanızı ve kaç cm sığdığını biz nereden bilelim? Vahiy mi gelecek bu bilgiler bize? Git eline metreyi al ve ölç uzunluğu. Sonra git almak istediğin ekran kartının uzunluğuna bak internetten, olur mu olmaz mı öğrenebilirsin.
Kasanızı ve kaç cm sığdığını biz nereden bilelim? Vahiy mi gelecek bu bilgiler bize? Git eline metreyi al ve ölç uzunluğu. Sonra git almak istediğin ekran kartının uzunluğuna bak internetten, olur mu olmaz mı öğrenebilirsin.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 Her RX6600'ün ve kasaların boyutu değişir. Bunları bilmeden yorum yapamayız.
EmreSyl Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 Caner Uncu dedi: Kasanızı ve kaç cm sığdığını biz nereden bilelim? Vahiy mi gelecek bu bilgiler bize? Git eline metreyi al ve ölç uzunluğu. Sonra git almak istediğin ekran kartının uzunluğuna bak internetten, olur mu olmaz mı öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Eni boyu 35 cm.
Caner Uncu dedi: Kasanızı ve kaç cm sığdığını biz nereden bilelim? Vahiy mi gelecek bu bilgiler bize? Git eline metreyi al ve ölç uzunluğu. Sonra git almak istediğin ekran kartının uzunluğuna bak internetten, olur mu olmaz mı öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Eni boyu 35 cm.