Kalıplısucuk
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, AMD Adrenalin'den yeni sürümü kurmadan önce her şey gayet normaldi. Elden Ring'de en yüksek ayarlarda 60 FPS çok rahat bir şekilde alıyordum. Şimdi ise yeni driverdan sonra Low'da, Medium'da, high ve Maximum'da hiçbir şekilde değer değişmemek üzere 44-50 arası FPS görüyorum. Bilgisayarım daha yeni, ama iki-üç farklı driver daha denedim hepsinde de aynı şey oldu. İlk başta sistem montajda kurulan ekran kartı driverına dönmek istedim fakat aklımda bir soru var. Aygıt Yöneticisi'nden eski sürüme dön deyince benim yüklediklerime mi dönecek yoksa en eskisine mi? Böyle bir durumda ne yapmam gerek? Bilgisayarı aldığımda hiçbir sorun yoktu sadece adrenalin kurmak istemiştim açıkçası.
Eski sürücüye dönüldü. FPS düzeyi yeniden 59-60 düzeyinde seyretse de bu sefer farklı bir sorun çıktı ortaya. Crash yiyorum. Hem de çok hızlı. Etrafıma dönüyorum 10 saniye içinde oyun donuyor ve kendiliğinden kapanıveriyor. Diğer girişimde de yeniden 10 saniye içinde dondu ve kendiliğinden kapandı. Ve ekstradan farklı bir sorun daha ortaya çıktı. Artık MSI Afterburner crashlerden sonra ekran kartının sıcaklığını görememeye başladı. Bildiğiniz ekran kartının kaç derece olduğu görülmüyor.Merhabalar, AMD Adrenalin'den yeni sürümü kurmadan önce her şey gayet normaldi. Elden Ring'de en yüksek ayarlarda 60 FPS çok rahat bir şekilde alıyordum. Şimdi ise yeni driverdan sonra Low'da, Medium'da, High ve Maximum'da hiç bir şekilde değer değişmemek üzere 44-50 arası FPS görüyorum. Bilgisayarım daha yeni, ama iki-üç farklı driver daha denedim hepsinde de aynı şey oldu. İlk başta sistem montajda kurulan ekran kartı driverına dönmek istedim fakat aklımda bir soru var. Aygıt Yöneticisi'nden eski sürüme dön diyince benim yüklediklerime mi dönecek yoksa en eskisine mi? Böyle bi durumda napmam gerek? Bilgisayarı aldığımda hiç bir sorun yoktu sadece Adrenalin kurmak istemiştim açıkçası.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: