CTRL Alt deleteden sürücüleri sıfırladım aslında tam olarak format sayılıyor mu bilmiyorum windowsu falan baştan kurdu ama o dahil mi hocam size de çok zahmet oldum kusura bakmayın
CTRL Alt deleteden sürücüleri sıfırladım aslında tam olarak format sayılıyor mu bilmiyorum Windows'u falan baştan kurdu ama o dahil mi hocam size de çok zahmet oldum kusura bakmayın
Olsun o zaman bu seferlik böyle yapın ama ileride USB ile temiz format atmanızı öneririm. Kurdunuz mu Driver'ı? DDU gerek yok zaten silinmiştir driver.
Olsun o zaman bu seferlik böyle yapın ama ileride USB ile temiz format atmanızı öneririm. Kurdunuz mu Driver'ı? DDU gerek yok zaten silinmiştir driver.
Merhabalar yorumunuzu sonradan okudum DDU ile nolur nolmaz silme işlemi yaptım ve şu an sürücü yüklendi. Windowsum ve sürücüm artık tertemiz. Bu geceden oyunları indirip yarın yeniden size haberde bulunacağım. Sizlere yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Sizin gibi yardımsever insanların forumda bulunması çok takdire şayan. Şimdiden sizlere iyi geceler dilerim.
Merhaba yorumunuzu sonradan okudum DDU ile ne olur ne olmaz silme işlemi yaptım ve şu an sürücü yüklendi. Windows'um ve sürücüm artık tertemiz. Bu geceden oyunları indirip yarın yeniden size haberde bulunacağım. Sizlere yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Sizin gibi yardımsever insanların forumda bulunması çok takdire şayan. Şimdiden sizlere iyi geceler dilerim.