RX 6600 hâlâ alınır mı?

tweedlexis

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, okulumdaki arkadaş RX 6600 kartını satıyor ve pazarlıkla 5500'e olur dedi. Sizce şu anda alınabilir bir kart mı? Çok fazla AAA oyun oynamayacağım genellikle rekabetçi oyunlar oynayacağım.

Merhaba, okulumdaki arkadaş RX 6600 kartını satıyor ve pazarlıkla 5500'e olur dedi. Sizce şu anda alınabilir bir kart mı? Çok fazla AAA oyun oynamayacağım genellikle rekabetçi oyunlar oynayacağım.

Hocam fiyat öldürürseniz alabilirsiniz ama yine de size kalmış fiyat öldürmeden ne kadar değer tartışılır.

5000'e düşürürseniz iyi olur bence. Çocuğa da kanka bak, internetten satmakla uğraşma. 5000 ver, alayım de.

Ben 3060 tercih ederdim yazılım açısından AMD'den hiç memnun değilim sürekli bir hata var sürücü güncellemeye korkuyorum. Fiyat olarak da kartın piyasası zaten 6000 ile 8000 arası 5500 güzel fiyat fazla öldürmeye gerek yok.

@tweedlexis, tahminimce 3-4 senesi var, götürür.

6600 yerine 6600xt çok daha iyi bir alternatif olacaktır. Ama yine de 1080p oyunculuk için iyi bir kart. Fazla kart yok zaten.

1080p için kabul edilebilir bir kart hala. Rekabetçi oyunlar için de fazlasıyla yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…