pla10 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:49 #11 Marix dedi: İş görür, 1 yıl götürür sizi. Link paylaştım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için.
Marix dedi: İş görür, 1 yıl götürür sizi. Link paylaştım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için.
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.970 Çözümler 1.034 Bugün 13:04 #12 @pla10, eğer bold macun uygulatırsanız şırıngayı biraz ısıtıp öyle uygulatın, çok katıdır zorlanırsınız. Heilos uygulatırsanız da buzdolabında biraz bekletip yapın, daha kolay uygulanır.
@pla10, eğer bold macun uygulatırsanız şırıngayı biraz ısıtıp öyle uygulatın, çok katıdır zorlanırsınız. Heilos uygulatırsanız da buzdolabında biraz bekletip yapın, daha kolay uygulanır.
pla10 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:25 #13 Marix dedi: @pla10, eğer bold macun uygulatırsanız şırıngayı biraz ısıtıp öyle uygulatın, çok katıdır zorlanırsınız. Heilos uygulatırsanız da buzdolabında biraz bekletip yapın, daha kolay uygulanır. Genişletmek için tıkla... Anladım, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim söylediklerinizi uygulayacağım. Tekrardan çok sağolun.
Marix dedi: @pla10, eğer bold macun uygulatırsanız şırıngayı biraz ısıtıp öyle uygulatın, çok katıdır zorlanırsınız. Heilos uygulatırsanız da buzdolabında biraz bekletip yapın, daha kolay uygulanır. Genişletmek için tıkla... Anladım, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim söylediklerinizi uygulayacağım. Tekrardan çok sağolun.