RX 6600 için en iyi AMD driver sürümü hangisi?

AZEMCRY

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Özellikle RX 6000 serisi ekran kartları için önerebileceğiz iyi bir driver var mı? Hem stabil hem de oyunlarda performanslı sıkıntısız çalıştırırsa iyi olur. Benim bildiğim 23.9.1 ve 23.4.1 bir de 23.3.1 sürümleri iyi sanırım.

Tam AMD ekran kartı almaya niyetleniyorum şu sizin yaşadığınız sorunlar aklıma geliyor vazgeçiyorum.
Umarım sıkıntısız çalışan bir sürüm bulabilirsiniz.

Tam AMD ekran kartı almaya niyetleniyorum şu sizin yaşadığınız sorunlar aklıma geliyor vazgeçiyorum.
Umarım sıkıntısız çalışan bir sürüm bulabilirsiniz.
Tövbe deyin, paranızla rezil olmayın. Şu son 2 ay ekran kartını toplasan 1 gün kullanamamışımdır, şu an da serviste zaten.

@AZEMCRY 23.8.2 veya 23.9.1 sürümlerini kurabilirsiniz. En son onlar stabildi sanırım.

Geçmiş olsun hocam.
NVIDIA'dan şaşmayacağım sanırım.
Yani bu hayatta yapmam dediğim ne varsa yaptım.
AMD alırsam şaşırmam kendime ama almam herhalde yaa

Geçmiş olsun hocam.
NVIDIA'dan şaşmayacağım sanırım.
Yani bu hayatta yapmam dediğim ne varsa yaptım.
AMD alırsam şaşırmam kendime ama almam herhalde yaa
Benim de bu yılım böyle geçti. Android almam dedim, aldım. AMD almam dedim, aldım. Sırf yapılan yorumlara güvenerek aldım. Biraz da önyargımı aşmak için zorladım kendimi.

Android tarafı hadi neyse diyorum, onda da ufak tefek pişmanlıklarım oldu ama AMD tarafında inanılmaz pişmanlık durumu var bende şu an. Zaman geri aksa da bu hatayı yapmamış olsam diyorum günlerdir. Kartın servisteki durumuna göre bir karar alacağım artık. Yok fiyatına elden çıkarıp kurtulayım şu çileden diyorum bazen de.

Bir fan problemi yaşıyorum. 60 derecede 2200 rpm dönen fan 78 derecelerde 900 rpm ile dönüyor. Hotspot da 110'lara dayanıyor ve daha da ısındığı için frekans düşüyor. Ekran kartını alalı 2 ay oldu, 2 aylık süreçte yaptıklarım:
  • Yeniden format attım bilgisayara.
  • BIOS resetledim, Clear CMOS yaptım.
  • Afterburner ile fan ayarı yapmaya çalıştım ama olmadı.
  • AMD Adrenalin ile yapmaya çalışınca fan %75 hıza sabitleniyor ve çok ses çıkarıyor.
  • Hiç fan ayarı yapmadan sadece undervolt yapsam %35'i geçmiyor fan.
  • 23.8.2'ye kadar tüm sürümleri DDU ile güvenli modda kaldırıp kaldırıp denedim ama olmadı.
Gezmediğim forum sitesi kalmadı. Neredeyse tüm yerli yabancı sitelerden yardım istedim ama hiçbir çare veya geri dönüş olmadı. Sapphire'e yazdım, aynı sorunu onlar da görmüş güya. AMD'ye bildirmişler ama aynı marka model karta sahip arkadaşa soruyorum, onda her şey normal. AMD'ye sordum, BIOS sıfırla deyip geçiştirdi. Tek denemediğim yol kaldı, o da farklı bir bilgisayarda kartı test etmek ama başka bilgisayar bulamadım test edebileceğim.

Şu saçmalıklarla uğraşmakla geçti 2 ayım. Gül gibi vaktimi boşa geçirdim. Yani paranla rezil olmanın net açıklaması bu, başka bir şey değil.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Acaba ürün iadesi mi istesen bu yazdıklarını servis yapamadığında ayıplı ürün olarak kabul edilip ürün değişimi ya da para iadesi alabiliyorsun diye biliyorum.
Ve para iadesi ya da ürün değişimi kısmı hakkı sende oluyor.
Eh tabi bir süre uğraşmak gerekebilir eğer firma kabul etmezse.

Ben de teknik servis sonucunu bekliyorum hocam. Ona göre karar vereceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…