Yeni bir sistem aldım elimde performans diye bir PSU vardı 500W'lik sorun yaşamamak için EVGA 500W 80+ PSU aldım yeterli mi sizce? EVGA ekran kartı konusunda iyi bir marka. PSU için de aynısı söylenir mi sizce?
Yeni bir sistem aldım elimde performans diye bir PSU vardı 500W'lik sorun yaşamamak için EVGA 500W 80+ PSU aldım yeterli mi sizce? EVGA ekran kartı konusunda iyi bir marka. PSU için de aynısı söylenir mi sizce?
Yeterli, ben de aynı şekilde RX 6600 ile kullanıyorum. Bu arada EVGA 500W 80+ PSU'yu 2015'ten beri kullanıyorum, bir kere içini açıp temizlemedim ve bir kere bile sorun çıkarmadı, hiçbir ses bile yok. Nazar değmesin
EVGA, PSU konusunda iyi ürünü de kötü ürünü de olan bir marka. Tahmin edersem, sizdeki W2 modeli olmalı, öyle ise düşük kaliteli bir model ama o ekran kartına yetecektir.
EVGA ekran kartları konusunda iyi bir marka değil, genel itibariyle öyle ama her ürünü öyle değil. GTX 10 serisinin üst seviye kartlarında sorunlu bir markaydı, konumuz da pek bu değil zaten.
Hayır, iyisi de var kötüsü de. Sadece EVGA 500W yeterli olmuyor, sendeki W2 ise çok iyi bir model değil. İmkanın varsa ve bütçe sıkıntın yoksa değiştirmek daha iyi olur, patlayacak diye demiyorum ama daha iyileri var. Sana kalmış.