RX 6600 için fan ayarı yapılmalı mı?

Ekran kartım Sapphire Pulse RX 6600. forumdaki incelemelerde okuduğuma göre kart fabrika çıkışlı 75 dereceye ulaşabiliyormuş ayar yapmadan. Benim kartım da %97 kullanım civarlarında 74-75 arası çalışıyor. Fan ayarı yapmama gerek var mı? Sanırım küçük ayarlar ile rahatça 65-69 aralarına çekebiliyormuşuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
74-75 derece fazla değil ama kolay bir şekilde fan ayarı yapabilirsin. AMD Software uygulamasına gir. Performans sonra ayarlanıyor kısmına gel. Ayarlama kontrolünden manuel ayarlamaya tıkla. Uyarıyı kabul edip fan ayarı kısmına gel. Fan ayarı kısmını açıp ayarlayabilirsin.
Bende RX 5700 XT var. Fan ayarı yapmadan 80 derece üstü görüyordum. Undervolt ve fan ayarı yaptıktan sonra 65-70 dereceleri görüyorum.

1708327911188.png

1708327844645.png

74-75 derece fazla değil ama kolay bir şekilde fan ayarı yapabilirsin. AMD Software uygulamasına gir. Performans sonra ayarlanıyor kısmına gel. Ayarlama kontrolünden manuel ayarlamaya tıkla. Uyarıyı kabul edip fan ayarı kısmına gel. Fan ayarı kısmını açıp ayarlayabilirsin.
Bende RX 5700 XT var. Fan ayarı yapmadan 80 derece üstü görüyordum. Undervolt ve fan ayarı yaptıktan sonra 65-70 dereceleri görüyorum.

Sence gerek var mı? Beni rahatsız etmiyor sıcaklıklar, boşta 32 yükte 74 derece çalışıyor. Bir etkisi olmayacaksa performansa uğraşmayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı