Sistem topluyorum. Ekran kartı, kasa, işlemci ve anakart aldım. PSU, SSD ve RAM alma evresindeydim. RAM ve SSD'ye karar verdim ancak hangi PSU modelini alma konusunda çok fikrim yok. Kasa olarak bunu aldım, bu kasaya uygun PSU önerilerinizi bekliyorum. F/P olarak 1200₺'yi geçmeyen ürün olsa iyi olur.
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.412,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bunu da alabilirsiniz bence. Kasayı aldım yazmışsınız görmedim pardon.
Daha ucuz olarak 550W modellerde var onlarda yeter ama az daha verip 650W alın ileride bir parça yükseltmek istediğinde rahat edersiniz. 650W modeller arasında da gördüğüm en F/P model bu.
Daha ucuz olarak 550W modellerde var onlarda yeter ama az daha verip 650W alın ileride bir parça yükseltmek istediğinde rahat edersiniz. 650W modeller arasında da gördüğüm en F/P model bu.
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bunu da alabilirsiniz bence. Kasayı aldım yazmışsınız görmedim pardon.
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.412,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!