at0mdenis Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:09 #11 He stole my money dedi: MSI Afterburner ile bir GPU/CPU sıcaklıkları, yük durumları ve diğer verileri açıp; video alın. Bakalım sıkıntı ne tam olarak? Genişletmek için tıkla... Şimdi yapıyorum.
He stole my money dedi: MSI Afterburner ile bir GPU/CPU sıcaklıkları, yük durumları ve diğer verileri açıp; video alın. Bakalım sıkıntı ne tam olarak? Genişletmek için tıkla... Şimdi yapıyorum.
Ben Carville Decapat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.762 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:09 #12 at0mdenis dedi: Mesela bugün Minecraft oynarken çektiğim bir video. Video Genişletmek için tıkla... İşlemciniz Minecraft için fazlasıyla yeterli, bu stutterın sebebi farklı. Birkaç sebebi olabilir. Sıcaklıklara bakın Fazla RAM vermek aksine stutter yapar 2-4GB yeterli. HDD'de vesaire oynuyorsanız değişin.
at0mdenis dedi: Mesela bugün Minecraft oynarken çektiğim bir video. Video Genişletmek için tıkla... İşlemciniz Minecraft için fazlasıyla yeterli, bu stutterın sebebi farklı. Birkaç sebebi olabilir. Sıcaklıklara bakın Fazla RAM vermek aksine stutter yapar 2-4GB yeterli. HDD'de vesaire oynuyorsanız değişin.
at0mdenis Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:10 #13 Ben Carville dedi: İşlemciniz Minecraft için fazlasıyla yeterli, bu stutterın sebebi farklı. Birkaç sebebi olabilir. Sıcaklıklara bakın. Fazla RAM vermek aksine stutter yapar 2-4 GB yeterli. HDD'de vesaire oynuyorsanız değişin. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlar M.2 SSD'ye kurulu.
Ben Carville dedi: İşlemciniz Minecraft için fazlasıyla yeterli, bu stutterın sebebi farklı. Birkaç sebebi olabilir. Sıcaklıklara bakın. Fazla RAM vermek aksine stutter yapar 2-4 GB yeterli. HDD'de vesaire oynuyorsanız değişin. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlar M.2 SSD'ye kurulu.
Ben Carville Decapat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.762 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:11 #14 at0mdenis dedi: Tüm oyunlar M.2 SSD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... Tahminimce sebebi 8GB RAM vermeniz, ancak arkadaşın dediği gibi afterburnerdan görelim yine.
at0mdenis dedi: Tüm oyunlar M.2 SSD'ye kurulu. Genişletmek için tıkla... Tahminimce sebebi 8GB RAM vermeniz, ancak arkadaşın dediği gibi afterburnerdan görelim yine.
at0mdenis Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:15 #15 He stole my money dedi: MSI Afterburner ile bir GPU/CPU sıcaklıkları, yük durumları ve diğer verileri açıp; video alın. Bakalım sıkıntı ne tam olarak? Genişletmek için tıkla... video Yükledim.
He stole my money dedi: MSI Afterburner ile bir GPU/CPU sıcaklıkları, yük durumları ve diğer verileri açıp; video alın. Bakalım sıkıntı ne tam olarak? Genişletmek için tıkla... video Yükledim.