Hocam RAM değişmeyeceğim 32 GB 3200 MHz RAM'im var zaten bana gayet yetiyor. Anakartımı ve işlemci her türlü değiştirecektim. İşlemci ve anakart için bütçem ayrı.
Hocam RAM değişmeyeceğim 32 GB 3200 MHz RAM'im var zaten bana gayet yetiyor. Anakartımı ve işlemci her türlü değiştirecektim. İşlemci ve anakart için bütçem ayrı.
7500F ve düzgün bir anakart al, ileri zamanda platform sonu geldiği zaman 3d işlemci alır am6'yı da pas geçersin. 7500F ve 7700 arasında ki fiyat farkını anakarta bas, iki tane m2 slotu ve vrm soğutması olan bir anakart al.
7500F ve düzgün bir anakart al, ileri zamanda platform sonu geldiği zaman 3D işlemci alır AM6'yı da pas geçersin. 7500F ve 7700 arasında ki fiyat farkını anakarta bas, iki tane M.2 slotu ve VRM soğutması olan bir anakart al.
Şu an i3 13100F kullanıyorum işlemcimi ve anakartımı değiştireceğim ileriye dönük bir işlemci almak istiyorum ekran kartımı da değiştireceğim işlemci olarak ne önerirsiniz? (anakartı işlemciye göre alacağım o yüzden AMD'ya da Intel fark etmez.)