RX 6600 için işlemci ve anakart önerisi

Murat Cangir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Gecen hafta Amazon TR üzerinden 7 bin TL'ye RX 6600 ekran kartı satın aldım ve bilgisayarıma taktım. Hiçbir sorun yok, cok güzel çalışıyor. YouTube'dan ve forumlardan gördüğüm kadarı ile işlemcim ekran kartını iyi besliyemiyormuş. Valorant, PUBG oynayan biriyim. Valorant işlemci çekiyormuş. Ben de işlemcimi ve anakartımı yükseltmeyi düşünüyorum. Bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? RX 6600'a önerebileceğiniz işlemci ve anakartı var mı?

Anakart: MSI Tomahawk B450 Max.
Ekran kartı RX 6600 Sapphire.
İşlemci Ryzen 5 2600X.

Son düzenleyen: Moderatör:
5600X işlemci ideal hocam. Pahalanmadan alın malum kur günden güne hep takip ediyorum 200 TL koyuyor her gün üzerine satıcılar. Geçen hafta 4.499'a aldım şu an ne kadar oldu bilmiyorum.

Son düzenleme:
5600X işlemci ideal hocam. Pahalanmadan alın malum kur günden güne hep takip ediyorum 200 TL koyuyor her gün üzerine satıcılar. Geçen hafta 4.499'a aldım şu an ne kadar oldu bilmiyorum.

Yorumlarınız için teşekkür ederim GREY007 arkadaşımızın dediği 6000 serileri ne zaman çıkar yakın zamanda ise bende bekliyebilirim şu anki işlemcim iş görür bir de kule soğutucu yerine normal 240 ML sıvı soğutucu takmayı düşünüyorum.
Tekrardan selam arkadaşlar RX 6600 çok güclü ve güzel kart ama renk şemasını beğenmedim önceki GTX 1650 kartımın verdiği renk şeması daha, güzeldi o yuzden RX 6600 ekran kartını iade edip üzerine 1.500 TL ekleyip RTX 3060 ekran kartını almaya karar verdim yardımlarınız için teşekkür ederim çok iyisiniz konu kapanabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı