RX 6600 ile 1440p oyun oynanır mı?

FistikSarma

Hectopat
Daha fazla  
TechPowerUp adlı bu sitede performansının RTX 2060 Super ile denk olacağını söylemişler. Bu benim için 1440p'de yeterli fakat V.O.K adlı YouTube kanalında RX6600 serisinin bellek bant genişliği düşük olacağı için 1440P'deki performansının NVIDIA'nın kartlarına göre daha aşağıda olacağını söylemişti. Ben şimdi bu kartı aldığımda 1440p oyun oynarken RTX 2060 Super performansını alabilir miyim?

(1440p monitör kullanmamın sebebi forumda monitör tavsiyesi istediğimde bana indirimde 1080p 144Hz monitör fiyatına 1440p 144Hz monitör olduğunu söylemeleriydi ve bunu almıştım.)

Ne oyun oynanacak?

Son düzenleme:
İnternette bir sürü oyun için söz konusu kartların benchmark testleri mevcut. Oradan bir fikir edinebilirsiniz.

Ne oyun oynanacak?

Gümcel oyunlar da e-spor oyunları da hikayeli oyunlarda. MMORPG hariç her tür oyunu oynarım. Güncel oyunları da oynamayı düşünüyorum. 2 yıl boyunca idare etsin beni (grafik önemli değil) sonrası yükseltme düşünüyorum zaten.

İnternette bir sürü oyun için söz konusu kartların benchmark testleri mevcut. Oradan bir fikir edinebilirsiniz.

Biliyorum çok izledim 2060S benchmarklarını benim sorum o bant genişliği 1440P'de çok sıkıntı çıkartır mı?
2060S performansı yeterli hatta güzel bile benim için.

Direkt oyun adları gerek artık ne kadar ise.

Direkt oyun adları gerek artık ne kadar ise.

Battlefield 5-2042
PUBG oyunları.
C. O. D. Warzone.
RDR2 *
Assassin's Creed serisi(vallhalla oddysey)
Valorant
Cyberpunk 2077*
Microsoft fliht Simulator
Forza Horizon(4-5)
Metro exodus*
ETS 2
Minecraft(RTX)
GTA 5

Gider böyle şimdilik aklımdakiler bunlar. Yeni serileri de oynarım büyük ihtimalle.
*(Oynayacağım kesin değil parayı çıkartabilirsem).

Hepsini 2K da 144FPS vermez hatta büyük birçoğunluğu. Fakat 1080P için bu oyunların %80'i 144FPS verebileceği umudundayım.

Hepsini 2K da 144FPS vermez hatta büyük birçoğunluğu. Fakat 1080p için bu oyunların %80'i 144FPS verebileceği umudundayım.

144 FPS istemiyorum oyunumu oynayayım kasmasın yeter 80 FPS de olur 60 da sadece Online'lar için 115 FPS üstü olsa iyi olur.

144 FPS istemiyorum oyunumu oynayayım kasmasın yeter 80 FPS de olur 60 da sadece Online'lar için 115 FPS üstü olsa iyi olur.

Assassin's Creed, Cyberpunk 2077 gibi ağır oyunlarda sorun yaratacaktır. Ki ayarları düşürürseniz 60FPS rahat verir. Fakat 2K da olur mu bilmem.

+60 fps olayı İşlemciniz ve Ram ile de doğrudan alakalı. +16 GB Ram ve en kötü dar boğaz yapmayacak bir işlemciniz olduğunu varsayıyorum. Yazdığınız oyunları 2k Ultrada hepsinde +60 fps görmeniz biraz güç olur. Ama orta high kafa rahat oynatır diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…