RX 6600 ile Cyberpunk 2077'de RT açmadan önce ne yapılmalı?

RX 580 kullanıyorum daha ben bu özeliği açabildiğim oyun görmedim RX 470'te nasıl oluyormuş.
Yazılım yoluyla GTX ve RX 400-500 serisinde bile açılır fakat açtığına değmez. Bir 1080Ti zar zor RT açılmasına rağmen oyunlarda iyi performans veriyor. Hatta Metro Exodus'ta 60 üzeri FPS bile veriyor.

Yazılım yoluyla GTX ve RX 400-500 serisinde bile açılır fakat açtığına değmez. Bir 1080Ti zar zor RT açılmasına rağmen oyunlarda iyi performans veriyor. Hatta Metro Exodus'ta 60 üzeri FPS bile veriyor.
ne kadarı tatminin edici
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer konsol oyuncusu isen tatmin edici sayılır. Bu arada daha iyi performans veriyordu bu kart. İzlediğimiz videolar arasında fark var muhtemelen.

6600 XT de kurtarmıyor, Metro Exodus Enhanced Edition gibi görüntü hileleri ile ışın izlemenin karışık olduğu oyunlarda çok rahat fakat saf RT olanlarda Titanik gibi batıyor. RTX 4000 serisinin en beğendiğim yanı nihayet DLSS falan köklemeden de güzel RT performansı verebilmesi.

6600 XT'nin performansı bu:

Ultra (RT, FSR kapalı)

RT ultra FSR kapalı

RT orta FSR balanced.

Kısaca gereksiz şurada bile 60 FPS veremeyince ve görüntü düz ultradan iyi olmayınca anlamı kalmıyor.

RT açmak AMD kartlarında hala kötü zaten çok RT'li oyun oynamıyorum ileride belki RT açılabilir.

RT açmak AMD kartlarında hala kötü zaten çok RT'li oyun oynamıyorum ileride belki RT açılabilir.

Bugünkü donanımların gücü buysa ileride hiç açılmaz, çünkü RT çekirdeklerinin sayısını ve gücünü zamanla değiştiremezsin NVIDIA, AMD fark etmez.

RX 6600 ile yapılacak en güzel şey RT kapalı ayarları köklemektir, güzel overclock da olur. İleride RT açıp doya doya oyun oynayayım istersen yapılacak şey RT anlamında daha güçlü serilere geçmek olur. RTX 4000 serisi gibi.

Dışarıda olduğum için yanıt yazamadım kusura bakmayın. Şu videoda Metro'nun 60 üzeri aldığını ve Watch Dogs Legion gibi belli başlı oyunlarında 30 FPS alabildiğini görebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…