RX 6600 ile Hogwarts Legacy FSR 3 modu çalışmıyor

Savas0_0

Hectopat
Bildiğiniz üzere son zamanlarda çokça duyulan FSR 3 modu çıktı ortaya bende bunu denemek istedim fakat modu Hogwarts Legacy'nin atılması gereken dosya konumuna atıyorum fakat oyun açılırken yükleme ekranında kapanıyor. Hogwarts FSR 2.2 olarak geçiyormuş ben 2.2 olan bütün mod sürümlerini denedim fakat olmuyor.

RX6600 güncel sürücü mü kullanıyorsun yoksa eski bir sürücüyü mü?

Bir de bu modlar henüz beta aşamasında. Sorunlar olabilir. Forumları veya GitHub sayfaları varsa orada bunu bildirebilirsin.

Aynı ekran kartıyla aynı oyunda ben çalıştırıyorum modu sıkıntı yok sende var bir şey belli ki ya da yanlış FSR sürümünü kuruyosun

RX6600 güncel sürücü mü kullanıyorsun yoksa eski bir sürücüyü mü?

Bir de bu modlar henüz beta aşamasında. Sorunlar olabilir. Forumları veya GitHub sayfaları varsa orada bunu bildirebilirsin.
güncel sürücü

Aynı ekran kartıyla aynı oyunda ben çalıştırıyorum modu sıkıntı yok sende var bir şey belli ki ya da yanlış FSR sürümünü kuruyosun
fsr sürümü 2.2 değil mi eğer oysa 0.5.0 sürümlerinden 0.7.3 sürümene kadar olan bütün 2.2 sürümlerini denedim olmadı

Güncel sürücü

FSR sürümü 2.2 değil mi eğer oysa 0.5.0 sürümlerinden 0.7.3 sürümene kadar olan bütün 2.2 sürümlerini denedim olmadı

Şöyle açıklamak gerekirse 0.7.3 sürümünü dosyasına girip ZIP dosyalarindan FSR 220 olanı at oyun dizinine ama attığın konum tek EXE dosyası olan konum değil de diğer EXE sürümü olan konuma atacaksin

Aynı ekran kartıyla aynı oyunda ben çalıştırıyorum modu sıkıntı yok sende var bir şey belli ki ya da yanlış FSR sürümünü kuruyosun.

Bir de hangi sürümün hangi FSR sürümünü kullandığına belirtir misin?

dosya konumu bu en son sürümdeki 220 sürümünü buraya attım

Evet doğru konuma atmışsın oyunu açarken cmd çalışıyor mu ve defender varsa kapat dll dosyasini siliyor oyunun ve koruma geçmişinden silinen dllyi tekrar geri yükle öyle dene
cmd açılıyor evet hatta görselde de olduğu gibi yazı çıkıyor aniden kapanıyor

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…