RX 6600 ile Hogwarts Legacy FSR 3 modu çalışmıyor

Ben de çalıştıramadım Epic Games'ten orijinal oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü buldum modu Epic Games üzerinden alanlar için şu anlık çalışmıyor Steam ve crakli oyunda çalışıyor.

Son düzenleme:
Çözümü buldum modu Epic Games üzerinden alanlar için şu anlık çalışmıyor Steam ve crakli oyunda çalışıyor.
Ayrica ara sahnelerde çökme sorunu için 0.7.6 sürüm paylaşıldı denedim çalışıyor haberiniz olsun last of us uncharted 4 çökme yok artık oyunlarda

Ayrica ara sahnelerde çökme sorunu için 0.7.6 sürüm paylaşıldı denedim çalışıyor haberiniz olsun Last of Us Uncharted 4 çökme yok artık oyunlarda.

En son 0.7.5 gördüm de 7.6 sürümü paylaşabilir misin?

En son 0.7.5 gördüm de 7.6 sürümü paylaşabilir misin?

Link paylaşmak yasak ama ara sahne sorununu çözmüş olsalar da geçici olarak Frame generation çalışmıyormuş o yüzden biraz daha beklemek zorundayız takipteyim gelişme olursa konu açarım

Şaka gibi ama bu 2. indirişim oyun orijinal Epic üzerinden aldım.

Aynı sorun bende de oldu Alan Wake 2'de.sorun Epic Games'in Launcher'ında. Bunun için program files (X86)- Epic Games-Launcher-portal-extras-overlay, sonrasında iki tane EXE dosyası mevcut "eoso" diye başlayan, onları kapalı konuma getirmen gerekiyor. Bunun için de başlarına "disabled-" eklemen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…